Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy van ez a "Second Air System" a motoromban(2007-es RS125 és gondolom FP mert 21 kw-os) és napokat gugliztam, de semmi használhatót nem találtam róla. Annyit tudok, hogy a károsanyag kibocsátást csökkenti és találtam egy gyári leírást szervízek számára, hogy hogyan kell minden folytást eltávolítani a motorból. Ebben a leírásban ezt a "SAC"-ot nemes egyszeűséggel kikötötték. Ami engem érdekelne, hogy a fogyasztást befolyásolja ez a kütyü? Mert ha egy kicsi teljesítménynövekedést okoz, ha kiszerelem, akkor nem fogom kiszedni... bőven elég a teljesítménye, csak a fogyasztás miatt érdekelne. A másik kérdés meg, hogy a rezonátoron kb ott ahol kijön ennek a "SAC"-nak a csöve van egy másik jóval vastagabb cső, 2-3 centi hosszú és a vége le van zárva. Ez mi és minek van ott? Egyébként az alkatrészek amiket korábban kerestem még mindig érdekelnek.
A válaszokat előre is köszi!
Üdv.:Szilveszter
Helló!

Tudok neked adni 4e-ért!
enmoto@citromail.hu
Köszi szépen írtam e-mailt!
gömbrs-re plexit és vezető ülés mögötti aprilia feliratú műanyag takaróidomot keresek.
eladó piros sárvédő
y idomok
kormánykapcsolók
50%os szinteres ferodo első fékbetét
használt kuplungbowden
SZia!

Nem görbe nem hajlott
e-mail: majer.norbert05@gmail.com
Szervusz!
Teljesen hibátlan mind a két alkatrész?
Mert engem csak kimondottan olyan érdekel, ami HIBÁTLAN!
Hajlott, görbe tartó konzolom, teleszkópom van nekem is, olyanért nem szeretnék pénzt kiadni!
Bekem anyagiakban megfelel a dolog, ha tényleg hibátlan mind a két alkatrész!
Lécci add meg az e-mail címedet, hogy tudjunk kommunikálni, ne is fórumon keljen!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
Szia!

Fejidom tartó konzol 5.000
első teleszkop pár 10.000

Üdv: Norbi
A kormánycsutkák, a tükörtartó már tárgytalan a többi továbbra is érdekel.
Még meg van nem jelzett vissza a srác kell e vagy nem!Nekem mindegy ki veszi meg.Aki elöbb megrendeli azé.Ez az egy van 35 000ft+posta
ha van még fölös engem is érdekelne 1 mi az ára ?
Itt lesz a kép 9071 km van az órában.Nem tul jók a képek mert sötét helyen tudtam lefotózni
Itt lesz róla kép is
Nekem van hibátlan lepróblt kevés km.-es müszerfalam RS 125.-re. 35 000ft+posta
atta916@freemail.hu
Adj elérhetőséget plz. Msn, email, tel. vmi, és írok. Üdv
van jo allapotu 39es. 3000 ft.
Nekem van hozzá gyári újszerü állapotu ledes index a kérdés hogy elöre vagy hátra kell.5000ft/db vagy 8000ft/pár
Üdv. Hátsó láckereket keresek 2003as RShez. Minnél jobb állapotút.
köszi de ennyiért inkább nem kell
Sziasztok
Volt egy balesetem amivel sikerült legallyazni a motort, a biztosító macerás, ezért most nekem kell beszerezni az alkatrészeket...:S tehát a következők érdekelnének 2007-es fekete-arany RS125-höz: jobb-bal kormánycsutka, jobb-bal első index, tükörtartó műanyag izé(amin forog a visszapillantó), fejidom(csak sérülésmentes és csak ebben a színben),légterelő elem a fejidomra, váltókar, kormányvégsúly, kipufogódob, rezonátor. Csak sérülésmentes, gyári alkatrészek érdekelnek. Jöhet privát, jöhet ide is, telefonon is zaklathattok....és érdekelne, még kevés kilóméteres, magyar rendszámos 11kw-os! váz és motor, csak a váz, benne a lengővillával és blokkal, mert az enyém 21kw és most emiatt van macera a biztosítóval....
Előre is köszi!
Üdv.
hello
2006 utáni RS re vennék gyári indexet, egyet, vagy esetleg párban.
hello: van 6000ft
Sziasztok, keresek műszer egységet, csak hibátlan érdekel, aminek a ford mérője 12.000 ig van számozva 2007 gépre!
REÁLIS ÁRON!
Akinek van írjon ajánlatot árral és telefonszámmal, visszahívom!
Köszönöm!
misoc160@freemail.hu ? ez a címed ugye, mert én már felvettelek, de nem igazoltál vissza, vagy nem tom mi lehet a gond!
Lécci próbálj meg te is felvenni!
bikerboy1990@citromail.hu

Ott megdumázzuk!
Üdv.: Béci
hello: nekem van irj rám msn-en meg beszéljük.