Szia /sziasztok
nekem is ugyan az a problémám a motorral mint neked, fordulat leesik, megáll majd alig lehet nagy nehezen elindítani.
Sikerült megtudod hogy mi lehet a baj?
szia csak holnap tudok képet küldeni mert kölcsönadtamaz összes memóriakártyámat a haveromnak.....
szóval max este 7 után tudok küldeni csak ha érdekel.....
üdv gabó
mi az emilcímed? a markisa ami az infódban van?
szia van féktárcsám de kicsit vállas......ha leszabályoztatom úgyis érdekel?
5 000 ftot kérek érte.....
rs 125 órám van de mintha meg lenne olvadva a műszerfal részén a műanyag......ahol a kijelzők vannak.......3000 ftot kérek érte ebben az óra is benne van és a keret is ami befogja....nemtudom hogy pont 2002 esé e mert cseréltem valakivel alkatrészre....
a képen látható 130 as michekin macadam gumi null kilóméteresen eladó...kb 6 mliméteres recével
Mi az ami mozoghat egy gyári RS 125 kipufogo rendszerben? Leszedtük a kipufogó rendszert és megráztuk és valami mozog benne. Ettől volt mély hangja és gyengébb is. Mikor visszaraktuk a rendszert tökéletesen müködik , semmi baja most. Gondolom az a mozgó valamit átkerült más helyre ezért jó most, de vissza is kerülhet rossz helyre amitől megint szar lesz a moci.
Mi mozoghat benne valami leszakadhatott,de nem tudjuk mi. A katalizátor biztos nem ,mert az porcelános ,és ez a valami egyben volt,nem volt szilánkosra törve.
Valakinek robbantott rajza esetleg gyári kipu rendszerhez? Rs 125 2005.
nekem is ugyan az a problémám a motorral mint neked, fordulat leesik, megáll majd alig lehet nagy nehezen elindítani.
Sikerült megtudod hogy mi lehet a baj?