Sziasztok!
Rs 125-re ha veszek egy sport kipufogórendszert akkor kaját is adni kell neki ....ha igen akkor mennyit? 28-as karbi elég? teljesítmény észrevehetően nőni fog? Lécci mondjatok pár sportrendszert ami bevált.
Válaszokat előre is köszi
köszönöm azoknak akik próbáltak segíteni
a powernyelvet tisztitottam meg bár elég sokáig kellett szenvednem vele hogy kitudjam szedni eléggé be volt ragadva, azon csodálkoztam hogy tudott igy is működni végül ez megoldotta a problémát
köszönöm azoknak akik próbáltak segíteni
a powernyelvet tisztitottam meg bár elég sokáig kellett szenvednem vele hogy kitudjam szedni eléggé be volt ragadva, azon csodálkoztam hogy tudott igy is működni végül ez megoldotta a problémát
Sziasztok!
Engem érdekelne egy rotax 123-hoz való fordulatszámmérő áttétel ami a blokkban van, ha van valakinek akkor írjon feltétlenül ,hogy milyen és mennyiért?
köszi
Attól függ honnan folyik, én amikor rsem volt úgy oldottam meg, van erre kitalált tömítőpaszta, bekened vele, visszacsavarozod, de arra figyelj oda hogy egy fél napot legalább hagyd szárazon, hogy faszán megszáradjon.
Azt a zsírozásos dolgot meg hagyd a picsába, mert max ideig, óráig jó..
Nekem sajnos nem kell a komplett kuplung, sem a kuplung agy, sem a rugók, sem a lamellák, csak maga a kosár ( amin van az a nagy fixen rögzített fogaskerék ).
Azt mennyiért adnád külön? Ha egyeltalán adod...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...