Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne megint hogy 2002-rs-hez hol tudok kapni KM/H SPIRÁLT ? Vagy valakinek nincs e véletlenül egy új eladó ?

Puszika.
reggelre ham and eggs, délben egy jó pörkölt nokedlivel, este valami saláta.
hello
nekem van egy arrow rezóm ha érdekel esetleg vegyél fel msn re.
csaba0203@freemail.hu
Sziasztok!
Rs 125-re ha veszek egy sport kipufogórendszert akkor kaját is adni kell neki ....ha igen akkor mennyit? 28-as karbi elég? teljesítmény észrevehetően nőni fog? Lécci mondjatok pár sportrendszert ami bevált.
Válaszokat előre is köszi
köszönöm azoknak akik próbáltak segíteni
a powernyelvet tisztitottam meg bár elég sokáig kellett szenvednem vele hogy kitudjam szedni eléggé be volt ragadva, azon csodálkoztam hogy tudott igy is működni végül ez megoldotta a problémát
köszönöm azoknak akik próbáltak segíteni
a powernyelvet tisztitottam meg bár elég sokáig kellett szenvednem vele hogy kitudjam szedni eléggé be volt ragadva, azon csodálkoztam hogy tudott igy is működni végül ez megoldotta a problémát
Csáó! Tud valaki mondani valamit a Tuono 125-ről? Az egy az egyben RS? Valakinek tapasztalat vagy vélemény?
mennyi a kompletó kuplung nekem privibe!:D
én tudok neked kosarat, 5000Ft ha érdekel, rotax 122. 123 nem jó rá.
üdv
nem tudom pontosan en se az a baj.de megprobalok utanalesni en is ha lesz idom.
képek alapján
néztem képeket a 123-asról és képek alapján úgy tűnik nem egyezik a 122-esével!
ha stimmel a 123as kuplungkosarral akkor nekem van es adom kulon is. attila.hunter@gmail.com
Sziasztok!
Engem érdekelne egy rotax 123-hoz való fordulatszámmérő áttétel ami a blokkban van, ha van valakinek akkor írjon feltétlenül ,hogy milyen és mennyiért?
köszi
De látom helyesen írni nem tanítottak meg..
gázbowden-t megnézted? lehet hogy szorul, vagy valami gondja baja van, nekem is csinálta, kicseréltem és lás csodát jó lett..
Ja igen, és ilyen tömítő pasztát kapsz akármelyik autós, motoros boltban.
Attól függ honnan folyik, én amikor rsem volt úgy oldottam meg, van erre kitalált tömítőpaszta, bekened vele, visszacsavarozod, de arra figyelj oda hogy egy fél napot legalább hagyd szárazon, hogy faszán megszáradjon.
Azt a zsírozásos dolgot meg hagyd a picsába, mert max ideig, óráig jó..
Valaki viccel...
DDD:)
Hali!

Nekem sajnos nem kell a komplett kuplung, sem a kuplung agy, sem a rugók, sem a lamellák, csak maga a kosár ( amin van az a nagy fixen rögzített fogaskerék ).
Azt mennyiért adnád külön? Ha egyeltalán adod...
szia!

Nekem van eladó! Mindent adok hozzá! Apróhirdetéseim között megtalálod az alkatrészt és az elérhetőségem.

Üdv: Norbi
ekkora parasztot mint te
Nem tudom hogy mér kell beszolnod én eszt tanultam az nforszban

fogagyunk hogy neked semi közöd a motorokhoz egy babetát tologac éjel napal a ketrbe és csak akor hagyod aba ha a locsolo beindul