Sziasztok!
Úgy néz ki lassan nekiállhatok a motorom újjáépítéséhez!
1997 Aprilia RS 125:
Elsősorban amiben biztos vagyok, hogy kelleni fog:
- Fejidom(két oldali légbeömlős)
- Fejidom tartó konzol
- Első lámpa
- Komplett műszerfal (digit kijelző nélkül)
- Első sárvédő
- Alsó-felső kormánykifli
Egyenlőre ennyi!
Az idomok ha lehetséges ne legyenek törött állapotban,agyon javítva, esetleg repedezve!
Jó állapotú, a festése tőlem lehet rózsaszínű is az sem érdekel, csak jó állapotú legyen!
A műszerfal is jó állapotú érdekelne, kilométer nem számít, úgy is odatekerem ahol ez állt!
Ha valakinek van hozzá valamilyen alkatrésze ezek közül, kérem jelezze a beciby@citromail.hu e-mail címen, vagy MSN-en: beciby@hotmail.com címen!
esetleg képet is küldhetnétek róla, hogy még is milyen az állapota!
Sziasztok lenne egy kérdésem, szerelés közben leszakítottam a motorról egy valamit olyan mint az index relé ott is volt mellette de nem az. Mi a manó lehet? rotax 123 blokk
Redrose125
Szeva
Continental Conti Attack -om van 110/70 as és 150/60 - 3000km et mentek, kopás alig mérhető. Ha érdekel kérlek jelezd ezen az email címen: mitoparts75@gmail.com
A képen az újkori állapotában láthatod, R17.hu-ról rendeltem.
Üdv srácok! :D Nah lenne egy kérdésem mert az eggyik jóbarátomnak az RS-e köpi az olajat a kipufon keresztül meg hengerből is köpi az vajon miért lehet ? Válaszotok köszönöm :)
hello: garanciát válloka gumi állapotára 50-km van benne full Új még tetején is vannak szörök, 3-napon belül pénz visszafizetési garanciát vállalok rá.
szart nem árulok!
ha kell postán is tudom.
érd:ktmktm@freemail.hu
üdv. valaki mondja már meg nekem hogy az első keréknél milyen széles jobb oldalon a távtartó... nem igazán szeretném elnyírni az új fékbetétet mert rossz helyen van az első kerék.
Sziasztok eladó maradék aprilia cuccok olcsón alkudni lehet..ha ha 10 rugóért vásárolsz állom a postát
a polini 160 szettér jelentkezőnek a mai napon 5 000 ft kedvezményt adok....meg hát amugyis alku tárgya a cucc...
hívj megegyezünk üdv gabó
30 605 6883
Úgy néz ki lassan nekiállhatok a motorom újjáépítéséhez!
1997 Aprilia RS 125:
Elsősorban amiben biztos vagyok, hogy kelleni fog:
- Fejidom(két oldali légbeömlős)
- Fejidom tartó konzol
- Első lámpa
- Komplett műszerfal (digit kijelző nélkül)
- Első sárvédő
- Alsó-felső kormánykifli
Egyenlőre ennyi!
Az idomok ha lehetséges ne legyenek törött állapotban,agyon javítva, esetleg repedezve!
Jó állapotú, a festése tőlem lehet rózsaszínű is az sem érdekel, csak jó állapotú legyen!
A műszerfal is jó állapotú érdekelne, kilométer nem számít, úgy is odatekerem ahol ez állt!
Ha valakinek van hozzá valamilyen alkatrésze ezek közül, kérem jelezze a beciby@citromail.hu e-mail címen, vagy MSN-en: beciby@hotmail.com címen!
esetleg képet is küldhetnétek róla, hogy még is milyen az állapota!
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv.: Béci