olyan kérdésem lenne felétek hogy amikor elhúzom a motornak (állóhelyben vagy menet közben mind1) 5 ezres fordulat felett leáll. Várok 5-10 sec és pöc röf. ha 5 ezer alatt tartom nincs gond !
Válaszotokat előre is köszönöm.
heló szerintem halgazsd meg a motor hangját és utána döncsd el!
mert ha belegondolsz a pályán elégé hajtják őket!
de ha ugy veszük a közuton is ugyan az a hejzet!
itt az a nem mindegy hogy redesen karban van tartva vagy nem!
nekem ez a vélemyényem
Sziasztok!Véleményeteket szeretném kikérni hogy egy 4000km ment aprilia rs 2007 es,és csak annyi a bibi hogy pályán ment 4000kmert megvehetem szerintetek vagy nem.
Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok nekem egy első féktárcsára lenne szükségem és egy bal oldali kormánysúlyra és egy bal oldali hátsó lábtartóra akinek van szóljon 2005-ös 125-ös rs-hez kell. Előre is köszi
Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy hajtókarcsapágyas lett a motorom, megcsináltam, összeraktam. Beindul, de nem szív benzint amint elfogy a csőből megáll.
Tank tiszta, szűrőt lecseréltem. Mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget. rotax 123 blokk, red rose 125.
Rotax123-ra 160 polini szett eladó! (Minden féle átalakitás nélkül felrakható a 125-ös henger helyére)
Frissen hónolt henger(Nicasilos), és hozzá tartozó vadi új Polini dugattyú szett!
Érdeklődni lehet emailon és telefonon is!
patvaros87@gmail.com
06303207630
Olyan problémám van hogy a világításom nagyon felfele világít és este alig látok vele.Hogyan lehet álítani rajta?Előre is köszi.
olyan kérdésem lenne felétek hogy amikor elhúzom a motornak (állóhelyben vagy menet közben mind1) 5 ezres fordulat felett leáll. Várok 5-10 sec és pöc röf. ha 5 ezer alatt tartom nincs gond !
Válaszotokat előre is köszönöm.
10 eft üdv
esetleg valaki megtudná mondani hogy rotax 123 1994 es évjáratnál mekkora az alsó csapszeg?
mert ha belegondolsz a pályán elégé hajtják őket!
de ha ugy veszük a közuton is ugyan az a hejzet!
itt az a nem mindegy hogy redesen karban van tartva vagy nem!
nekem ez a vélemyényem
Előre is köszönöm a választ.
Tank tiszta, szűrőt lecseréltem. Mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget. rotax 123 blokk, red rose 125.
Frissen hónolt henger(Nicasilos), és hozzá tartozó vadi új Polini dugattyú szett!
Érdeklődni lehet emailon és telefonon is!
patvaros87@gmail.com
06303207630
jamaltizenegy@gmail.com