Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek eladó gázbowden? csak a markolatból megy abba a műanyag bigyóba... :D az kéne :)
Hali
Olyan problémám van hogy a világításom nagyon felfele világít és este alig látok vele.Hogyan lehet álítani rajta?Előre is köszi.
sziasztok szükségem lenne rotax 122 es powenyelvre ha valakinél akad kérlek szolj
rendben köszi a tippet
Szerintem gyújtáselektronika (kis fekete nippondenso doboz)
sziasztok

olyan kérdésem lenne felétek hogy amikor elhúzom a motornak (állóhelyben vagy menet közben mind1) 5 ezres fordulat felett leáll. Várok 5-10 sec és pöc röf. ha 5 ezer alatt tartom nincs gond !
Válaszotokat előre is köszönöm.
szerintem hiába még 2 év gari annak már rég lőttek :D
arrow kipufogó dob eladó=10000ft
eladóa képne látható mikuni tmx 35 ös karbi
10 eft üdv
hello
esetleg valaki megtudná mondani hogy rotax 123 1994 es évjáratnál mekkora az alsó csapszeg?
Michelin pilot power 150-60-17es 2009-es év járatú Új gumi garanciával uj ára=30000ft én 15000ft ba oda adom.
Köszi..:) Olajjal volt a gond :D
Köszi a választ az biztos hogy jó a hangja és karban volt tart va nem gyilkolták szét és +még 2 év gari.
heló szerintem halgazsd meg a motor hangját és utána döncsd el!
mert ha belegondolsz a pályán elégé hajtják őket!
de ha ugy veszük a közuton is ugyan az a hejzet!
itt az a nem mindegy hogy redesen karban van tartva vagy nem!
nekem ez a vélemyényem
Sziasztok!Véleményeteket szeretném kikérni hogy egy 4000km ment aprilia rs 2007 es,és csak annyi a bibi hogy pályán ment 4000kmert megvehetem szerintetek vagy nem.
Előre is köszönöm a választ.
Szia mit gondolsz árban érte de sztem meg tudunk egyezni ha meg van még. Köszi Roli
Sziasztok nekem egy első féktárcsára lenne szükségem és egy bal oldali kormánysúlyra és egy bal oldali hátsó lábtartóra akinek van szóljon 2005-ös 125-ös rs-hez kell. Előre is köszi
Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy hajtókarcsapágyas lett a motorom, megcsináltam, összeraktam. Beindul, de nem szív benzint amint elfogy a csőből megáll.
Tank tiszta, szűrőt lecseréltem. Mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget. rotax 123 blokk, red rose 125.
Rotax123-ra 160 polini szett eladó! (Minden féle átalakitás nélkül felrakható a 125-ös henger helyére)
Frissen hónolt henger(Nicasilos), és hozzá tartozó vadi új Polini dugattyú szett!
Érdeklődni lehet emailon és telefonon is!
patvaros87@gmail.com
06303207630
működik*
én is tőle vettem és télleg gyári új és jól műküdik
Helo! múlthéten írtam hogy szükségem lenne 122 rotaxhoz powernyelvre ha még megvan megvenném köszi.
MSN-re ritkábban jutok fel, viszont minden órában nézem kb az emailomat, szóval oda is küldj üzenetet.

jamaltizenegy@gmail.com
írtam emailt derbi32