VÉGKIÁRUSÍTTÁS!
SZIASZTOK A narancs színű KÉPEN LÁTHATÓ alkatrészek
30-SZÁZALÉK kedvezménynel és egykét cucc féláron eladó!
ezek AZ UTOLSÓ CUCCAIM.....VANAK MÉG CUCcOK egy pár apróság....MÓVÁRI DRZ név alatt visszalapozva a régebbi cuccaimból is
pl rs kilóméter óra 3500 helyett csak 2500...segédváz 3000 helyett csak 2000....stb stb..
a polini szett pedig egy sport pron volt fennt...
30 605 6883
üdv gabó
emzoli22357:
Miután megvettem az rs-em énis észrevettem ezt az úgymond "lötyögést" jómagam is utánakérdeztem pár helyen, és megnyugtatlak azzal hogy ez gyárilag ien ahogy ezt az elöttem szoló is írja ezek a tárcsák úszó felfüggesztésűek az igazat megmondva énse tudtam addig megnyugodni amíg azt a kis "lötyögést" nem tudtam megszüntetni,épp ezért+ a jobb fékhatás elérése érdekében tudtam szerezni egy ali használt szinte új 2kört használt Braking virágszirmos verseny féktárcsát előre,ami aztán már tényleg nem lötyög Köszönet ezért Máriónak ezután úgygondoltam ha lúd már legyen kövér, hát hátra is vettem egy Braking tárcsát a végeredmény pedig leírhatalan,nagyon brutális
Hali!
Egy kis helyreigazítást szeretnék kérni:
2007es RS 125-öm van, és mióta megvan az első tárcsa egy millimétert kb tud lötyögni a a felfüggesztésénél vagy minél (bocsi ha hülyeséget mondok), szóval kézzel nagyon picit tudom mozgatni... elkezdtem aggódni nehogy valahol elrepüljön a tárcsám, elmentem hát szervízbe, de aztmondták hogy ez gyárilag ilyen.... nemigazán tudtam elhinni, ezért kérdezlek titetek, hogy ez tényleg így van?:D
Előre is nagyon köszi
VÉGKIÁRUSÍTTÁS az összes cuccomra akár féláron is....kivéve polini 160 as fotókon lévő szettre és karbira -főtengelyre-sport pro lámpára -hátsó tárcsára.....azon kívül minden kedvezménnyel eladó!
hívj
30 605 6883
Üdv!
Lenne két problémám sajnos a mocimmal:S A multhéten lett kész a felujitása. Tom hogy nem rs de hátha értetek hozzá jobban mint én. Af 1 125ccm.
Valamiért nincs semmijen világításom(se index se első se hátsó se fék lámpa se duda) egyedül a leállito kapcsolo mükszik a kormány konzolon. Én laikusként arra tippelek hogy azért mert akksival megy csak(azt sajnos még a volt tulaj nemhozta el, igy tologatásra indul:S) de már vagy 2 en mondták ismerősök, hogy elvileg legalább a helyzetjelzőt birnia kéne halványan vagy a dudát.
Akkor a tegnapi első probléma újra: valami okból kifojolag elég nagy erővel kell behuzni a kuplungot. Én mivel nem a régi jó öreg simsonom eddig nempiszkáltam hozzá várom a te tanácsod mi leet a bibi, kb 3/4 kienedésnél indul meg a moci ha sebességben van ami elvileg jó(ugytudom igykell fognia) de hogy miért ennyire nehéz hogy nem lágyan-közepesen kell huzni hanem elég erősen.
Már csak ennyi a probléma és kész is teljesen a vasam.
Remélem valaki tud nekem segiteni, köszönöm!
hello
elcserélnék egy arrow rezót tompító nélkül 25 ezer plusz egy gyári rezóért. a kép nem a legjobb de valami csak látszik. kérésre csinálok még róla.
Sziasztok! Eladóvá vált KITŰNŐ állapotban lévő 2007-es rs 125 -ösöm. (Spains replica) Esetleg ha érdekel valakit légyszives emailben írjatok! Köszi. Szépnapot
szia az első kerék távtartója nekem ha a csigára gondolsz az m
ár nincs meg tegnap eladtam 1000 ftért as másikfelén ha van távtartóm az nekem már nem eredeti csak egy rézgyűrűből van csinálva....amugy a két távtartó hátra az megvan még.....
30 605 6883
dugó kb. 25e felső tűgörgő 2e, henger hónolás 2e, hengertalptömítés szett, ha esetleg elsőre nem jó a préssáv(1-1,2mm), meg egy pici plusz olaj, új víz kb ennyi. ha otthon csinálod sokat megspórolhatsz
SZIASZTOK A narancs színű KÉPEN LÁTHATÓ alkatrészek
30-SZÁZALÉK kedvezménynel és egykét cucc féláron eladó!
ezek AZ UTOLSÓ CUCCAIM.....VANAK MÉG CUCcOK egy pár apróság....MÓVÁRI DRZ név alatt visszalapozva a régebbi cuccaimból is
pl rs kilóméter óra 3500 helyett csak 2500...segédváz 3000 helyett csak 2000....stb stb..
a polini szett pedig egy sport pron volt fennt...
30 605 6883
üdv gabó