Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks fevettelek :D
Sziasztok valaki segítsen nekem egy dugó felújítás kb mennyibe van? jah és persze a hozzá tartozó cuccok ez egy 2005-ös aprilia.
szia ricsi
bocs hogy nem kaptad meg de akkor pont az volt a baj hogy vsiszaírtam és visszaküldte arendszer nekem hogy nemjó a cím amit nem értettem!
na szóval akkor..mailra írj léci köszi nekifutunk megint és megbeszélünk mindnet!
vagy fel hívhatsz és megdumcsizzuk 30 605 6883
szeva, már írtam neked mailt de nem válaszoltál. Kellene az alsó középső képen lévő fekete blokktartó vas, meg ha van akkor a blokkon jobb alul lévő fekete vas konzol is (amelyiknek kisebb a feje), plusz a karbira való műanyag karika ami a 3. képen van.
Sziasztok,eladnám az af-1-emet:link
Valaki tudna segíteni hogy miért töri el egyfolytában a motorom a powernyelveket?
Eddig 2-őt is eltört a száránál
A bowden feszessége rendesen be van állítva, szóval nyitott állásban nem feszíti a nyelvet.
Tanácstalan vagyok :S
VÉGKIÁRUSÍTTÁS!
SZIASZTOK A narancs színű KÉPEN LÁTHATÓ alkatrészek
30-SZÁZALÉK kedvezménynel és egykét cucc féláron eladó!
ezek AZ UTOLSÓ CUCCAIM.....VANAK MÉG CUCcOK egy pár apróság....MÓVÁRI DRZ név alatt visszalapozva a régebbi cuccaimból is
pl rs kilóméter óra 3500 helyett csak 2500...segédváz 3000 helyett csak 2000....stb stb..
a polini szett pedig egy sport pron volt fennt...
30 605 6883
üdv gabó
jah elvileg ki lehet cserélni am nekem van ha kell touno ülés
csere?
A balos értelem szerüen 6000ft
Sziasztok,

Eladó lett a kis Kedvenc, mivel kinéztem a nagytestvérét....( RS125 -RSV)

http://www.kepesmotor.hu/april...

Ui.: Szerintetek kicserélhető az RS125 hátsó ülése egyébként a Tuono-ra.(H. laposabb kényelmesebb legyen az utasnak)

köszi
Üdv A.
Igazából balosra lenne szükségem nagyon. Külön?
ja igeő 35
haligali mikuni tm-x karbi eladó hibátlan állapotban
misoc! Sárvédőt szeretném stoppolni! Ma hívlak!
Helló!Egy kérdesem lenne és ha lehet bőséges választ adjatok léggyszi!Az aprilia rs 125 2006- van nyitott kipusváltozat és ai nem nyitott:D,miben külömböznek.....Előre is köszi
hello: msn:misoc160@freemail.hu
msn en tudunk beszélni mert megvenném öket
Eladó!
Michelin pilot power 2009-es uj gumi eladó
150-60-17 uj ára=35e én 15e ért adom.
ha kell postán is tudom,
hello: oldalidom-farokidom van. index is van.
Ezekhez hasonló matricákat tudok csináltatni (körvonalas, egyszínű). Ezek is eladók:
Még mindig ilyet keresek, valakinek nincs?!
pont ilyen rs-em van érdekelne hogy idomod indexed meg pár apróságod van-e hozzá még?
aprilia rs 125 2007-es első futómű:
elsőtelok=40e
első komplet fék=25e
alsó-felsővillahid=20e
elsőkerék=40e
elsőtárcsa=20e (7000-km van benne)
sárvédő=10e
érd:ktmktm@freemail.hu