Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem, levegőszűrő szivacsot merre fele kapok Budapesten?
vagy inkább ajánljátok a sport légszűrőt? nagy a különbség?
köszi a segítséget!:)
szeva, fékpedál, fékkar, váltókar, kuplungkar mennyibe lenne? Jöhet javított is csak egybe legyen nagyjából.
hello. uj utángyártott anyi nem eredeti.
Italmondonál is van utángyártott 10-12-ért
eredeti=32eft anyagminősége miadt ilyen drága.
speciel ebayen néztem. italmondo drága mint a bűn....
ott olyan árakat mondanak hogy csak néz az ember
Ujonnan az italmondoban egy kicsivel drágábban kapsz mint 8k.
az oké. de 40 dollár az új...ami 7200forint.....
akkor használtér nem akarok annyit adni...
hello. én enyibe szoktam adni , van olcsobb akkor ott kell venni.
az kicsit húzós, olcsóbban szoktam látni...
vagy milyen állapotú?
hello: nekem van power nylevem=8e be
aprilia rs 125 alkatrészek
valami kell:ktmktm@freemail.hu-ra irj.
Halli, ilyen fékbetétet akarok venni, ugye nem lesz semmi baj?˘;)
-- Lucas Street Racing Quality fékbetét DE
Extrém utcai, illetve mérsékelt versenykörülmények közötti használatra kifejlesztett szinteres fékbetét.
Kis erőkifejtésre nagy fékhatás.
FONTOS !
Vásárlás előtt mindenkor győződj meg arról, hogy a motorkerékpárhoz ajánlott-e ezt a típusú keverék. Ellenkező esetben nem megfelelő fékhatással, zajos üzemeléssel és esetlegesen a féktárcsák idő előtti elkopásával lehet számolni.
Sziasztok!

Bocs, hogy ide írok de valaki segítsen!
Gilera sp01 es motorról van szó!
Miért csinálja azt hogy 2,3 ba szépen kiforog , elforgatom 9-9500 as fordulatig tól mint az istennyila aztán ha váltok egy 4. et akkor a fordulat visszaesik 6.000 re és mint ha befulladna.. erőteljes mély hangja lesz és nem történik semmi ha lenyelelem ott akkor sem. 5- 6 dettó ugyan ez. Nem akar kiforogni utána már. Lehet, hogy a power szeleppel lennének gondok(power szépen jár, be van olajozva) vagy egyszerű karburátor beállítás? Amúgy a motor nem lehet elkopva mivel most télen esett át egy generálon.

valami ötlet?
szia....
pover elektronika-------az kell neked a mocihoz és ha azt átrakod...akkor ki fogja emelni akkor és úgy ahoygan kell neki működnie!
Keresek power szelepet 2001-es RS-be!
Az enyémnek letört a füle ami fogja a bowdent.

Olyat keresek amiből lejön a rúd aztán belemegy a dugóba.... S lehetőleg ne horror áron!

Kérem írjon akinek van!
E kérdéssel fordulnák felétek:
Minap szét szedtük az rs-em, hogy nézzünk bele.. és akkor láttuk, hogy hiányzik a power szelep és helyére egy gyárilag készített kis lemez van berakva, ami lefolytja a 21 kw-ott 11 kw-á.
Rákötöttünk egy powert és nem működött, mert elektronikailag nem engedélyezte.
Hogy lehetne megorvosolni? Esetleg valaki egy mechanikus powert ami régebbi tipusokba való?
A motor 2007-es.
Köszi. Hello
Eladnám 2 garnitúra gumimat.
1.garn = Continental Contisport Attack 110/70 és 150/60 as 4-4,5 mm mintamélység

2.garn = front = Dunlop Arrowmax 110/70- 3mm mintamélységgel, hátsó = Bridgestone Battlax Bt 090R - 150/60 as méret 1-2 mm mintamélység
szia még nem kaptam vissza akártyákat szóval nemtudtam képet csinálni...bocs de pótolom..
Esetleg valakinek valami jó matricát?
Bármi megoldható...
Hello,

Még nem tudok róla semmit, de nálam a tank tisztítással kezdik. Azt mondták, hogy benyelhet valami szmötyit, ami miatt nem jut benzinhez és ezért áll le.
Ha megvan a probléma mindenképpen jelzem
eladó aprilia sport pro alkatrészek!
van komplett rotax 123-as blokk fasza főtengellyel mindennel!
akkor van idomgarnitúrám is! (több féle színben!
van még rotax 127-es alkatrészim is!(olcsón)
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
hívj fel és kitalálunk egy nagyon jó árat a féktárcsára
nem zsákbamacska,alig használt,semmi kopás szinte új
tel:703818737
Igen úgytudom arra is jó