Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia JAMAL! Holnap írok neked e-mailt, vagy vegyél fel lécci MSN-re, ott gyorsabban tudunk kommunikálni!
MSN címem: beciby@hotmail.com
Köszi szépen: Béci
keresek 122es nicasilos hengert,esetleg hozzá dugót(max ha alig futott) 2001esre hűtőt,hátsó lábtartókonzolokat kompletten, tömítéskészletet, első kerékhez jobboldali távtartót
Sziasztok

Vállaljuk idomok készítését üvegszálból, vagy a gyári idom javítását, ezek teljeskörű fényezését, vagy fényezés nélküli, anyagában színezett idomok gyártását, tovább airbrush és replikák készítését, vagy teljesen egyedi "fantázia idom" létrehozását.

üdv JAMAL
Sziasztok!
Valakinek nincs komplett pálya idom szettje 1997-es RS 125-re?
Ha van írjátok meg hogy mennyiért!
Köszi szépen!
Üdv.: Béci
kevés olaj, vagy lecsúszott vízhőfokcsatlakozó, vagy kontakthiba a kábeleknél. most nekem is utána kell néznem, miért mutat 0-t a tempóra ha nedves időbe megyek..
Ma kigyúlt a 2007-es rs-em műszerfalán a piros felkiáltós lámpa!
Vajon mi lehet az oka? Ha valaki tud ötletet adni az orvosolására, megkérem írjon!
Köszi
köszi
www.bakonymotor.com
megtalálsz mindent..
elfogadom csak kételkedem, töbször kerestem már újonnan és sehol nem volt ilyen olcson. 22ért meg vesz a halál, azért keresek használtat. csak nem ismerem ezt a bakonymotort szóval kell még elérhetőséget keresnem hozzá..
akkor nem fogadod el a segítségemet. igazából nem igzat,akkor hívd fel az italmondot vagy az aprilia szalont és vegyél egyet 22ezer ftért + posta, vagy vegyél egy bontottat ami lehet mér neked még vagy 500km-ig és beadja a szolgálatot. mielőtt írnál hogy te ezt nemhiszed el,és ennek ragozásai ,hívd fel a bakonymotort és kérdezd meg.
Hello! Foggalmam sincs Rx 125 Six Days 92-es en volt, tipus VHSB 34
rs50hez annyi kb.
RS 125re italmondonál 22ezer volt, meg aprilia szalonba is.

De ha tényleg 6900 meg is veszem...de nagoyn kétlem
használt is 4-5 ezer általában.

Szoval akinek van várom jelentkezését! :D
Hello:D Engem érdekelne a karbid :D Mito-ra jó lenne?:D
Hello!:D Hanyas a karbi és meg van hozzá a szívócsonk?:D
Hali
Olyan problémám van hogy a világításom nagyon felfele világít és este alig látok vele.Hogyan lehet álítani rajta?Előre is köszi.
új meghajtás 6900 ft ha jóltudom bakonymotornál,ne vegyél belőle használtat...
Sziasztok!
Keresek KM óra meghajtó csigát 2001-es RS-hez.
Vagy csak a rúd részt, lényeg h a fogak ne legyenek rajt kopottak.

Árajánlatot ide:
beni.balogh@gmail.com

lehetőleg képpel

Köszi!
Gondolom, ha meg szárazkuplungptpk lenne, bezsíroznátok, hogy ne csörömpöljön üresben:)
Üdv!

Küld el sima buborékos borítékban a 2db távtartót a hátsó kerékhez.
5300, KARCAG, DAMJANICH UTCA 16/A HALTER SÁNDOR

Én pedig feladom a megbeszélt cuccokat utánvétellel a címedre.
MOSONMAYGARÓVÁR 9200 NYÉKI GÁBOR KÁROLY ÚT 68
rendben megkapod a kettő cuccot....
az én címem amire küldheted a csomagot az MOSONMAYGARÓVÁR 9200 NYÉKI GÁBOR KÁROLY ÚT 68

KÖSZI A TE CÍMEDET IS ÍRD MEG AMIRE KÜLDHETEM A CUCCOT!
oké hogy írtál csak még nem kaptam meg....:((
szia haveromtól vettem csak az üzlet kedvéért mert ő vett eg ytök újat mert éppen úgy ált anyagilag...amugy nemtudom mennyit....futott de a gyűrüt mikor kivettem a dugóból és beleraktam a hengerbe....akkor a hézeg a gyürü között 0.35 mili volt ennyire volt kopott..nemtudom neked jelentenek ezek a számok valamit....de amugy a haver állítása szerint nyomatékos volt.....ment rendesen csak teljesen felújította a motort és vett egy új polini szettet....hozzá!
IGzából garanciát vállaok rá és vsiszakapod a pénzedet ha nem felel meg.....max a posta ugrik..ennyit tudok segítteni...
más még ennyit sem tenne meg....
ha érdekel hívj aztán megegyezünk...sőt ha érdekel állom a postaköltségedet oda hozzád ha nemfelel meg akkor viszaküldőd és a postát kell csak kifizetned egy próbát megér szerintem....
írtam emailt a távtartókkal és a másik üzlettel kapcsolatosan
Szia!

160ccm polini szett milyen állapotban van mennyit futott?