keresek 122es nicasilos hengert,esetleg hozzá dugót(max ha alig futott) 2001esre hűtőt,hátsó lábtartókonzolokat kompletten, tömítéskészletet, első kerékhez jobboldali távtartót
Vállaljuk idomok készítését üvegszálból, vagy a gyári idom javítását, ezek teljeskörű fényezését, vagy fényezés nélküli, anyagában színezett idomok gyártását, tovább airbrush és replikák készítését, vagy teljesen egyedi "fantázia idom" létrehozását.
kevés olaj, vagy lecsúszott vízhőfokcsatlakozó, vagy kontakthiba a kábeleknél. most nekem is utána kell néznem, miért mutat 0-t a tempóra ha nedves időbe megyek..
Ma kigyúlt a 2007-es rs-em műszerfalán a piros felkiáltós lámpa!
Vajon mi lehet az oka? Ha valaki tud ötletet adni az orvosolására, megkérem írjon!
Köszi
elfogadom csak kételkedem, töbször kerestem már újonnan és sehol nem volt ilyen olcson. 22ért meg vesz a halál, azért keresek használtat. csak nem ismerem ezt a bakonymotort szóval kell még elérhetőséget keresnem hozzá..
akkor nem fogadod el a segítségemet. igazából nem igzat,akkor hívd fel az italmondot vagy az aprilia szalont és vegyél egyet 22ezer ftért + posta, vagy vegyél egy bontottat ami lehet mér neked még vagy 500km-ig és beadja a szolgálatot. mielőtt írnál hogy te ezt nemhiszed el,és ennek ragozásai ,hívd fel a bakonymotort és kérdezd meg.
szia haveromtól vettem csak az üzlet kedvéért mert ő vett eg ytök újat mert éppen úgy ált anyagilag...amugy nemtudom mennyit....futott de a gyűrüt mikor kivettem a dugóból és beleraktam a hengerbe....akkor a hézeg a gyürü között 0.35 mili volt ennyire volt kopott..nemtudom neked jelentenek ezek a számok valamit....de amugy a haver állítása szerint nyomatékos volt.....ment rendesen csak teljesen felújította a motort és vett egy új polini szettet....hozzá!
IGzából garanciát vállaok rá és vsiszakapod a pénzedet ha nem felel meg.....max a posta ugrik..ennyit tudok segítteni...
más még ennyit sem tenne meg....
ha érdekel hívj aztán megegyezünk...sőt ha érdekel állom a postaköltségedet oda hozzád ha nemfelel meg akkor viszaküldőd és a postát kell csak kifizetned egy próbát megér szerintem....
MSN címem: beciby@hotmail.com
Köszi szépen: Béci