Sziasztok :)
Ma veszem meg a kiszemelt motort :) ( rs 125 )
Egy problémája van , a benzincsapnál folydogál a benzin.
Ezt hogyan tudom majd orvosolni ?
Köszi előre is.
Sziasztok!
Én még új vagyok ezen az oldalon, de olvasgatom már egy ideje.
Azt a kérdést szeretném feltenni, hogy milyen 125 v. 50 ccm-is motort vegyek (kb. 200.000 Ft-t szertnék ráfordítani) ami végsebességre illetve gyorsulásra is "meg állja a helyét" ! Régebben volt egy gyári 75 ccm-is Cagiva Primám hát nem volt rossz, de már ideje lenne egy kicsit pörgősebb motorra váltani! Aprilia rs 125 ben gondolkodom 1994-1998 közöttire! De ha tudnátok ebben az árkategóriában motort ajánlani sokat segítenétek! Válaszokat előre is köszönöm.
Én 1600 km-ig járattam dugó csere után, de fele elég lett volna neki. Sokat számít hány század mm-es hézag van a henger és a dugó között. Vigyázz rá, sok sikert a járatáshoz!
Fogyasztás 5-8 liter körül.
Kb. 10-15 ezrenként dugócsere, és 20-25 ezer km-nél hajtókar és főtengelycsapágyak, szimeringek cseréje.
Dugó az 20-25 ezer a jó, +tömítésszett 4000Ft +munkadíj
hajtókar 20 (csere, centírozással 3500), főtengely csapágyak 5, szimeringek tömítések 13, munkadíj 15. Én is most csináltatom, persze ezeken kívül még lehetnek apróságok amik megdobhatják a költségeket. Érdemes minél kevesebbet futott példányt venni, akkor egy jó ideig nem lesz vele gondod.
Szevasztok.
Bocsi hogy ide írok de a másik fórumrészlegben nem írtak vissza.
Az lenne a kérdésem,hogy be akarok ruházni egy aprilia mx 125-re és ha itt esetleg van valakinek olyan akkor mik a vélemények róla ?
Mennyire szervizes, mennyi hozzá az alkatrész és nem utolsó sorban mennyit eszik?
Választ előre is köszi
hello
nem tudja valaki hogy miért csinálja azt a motor, hogy megállok a lámpánál vagy bárhol és üresben magától megy fel a fordulat 3ezerig kb mintha addig lenne beállitva az alapjárat de normálisan be van állitva és ha a szivatót huzom visszaáll normálisan alapjáratra
Én ma azt találtam ki a kis okos-lány-motorhoz nem értő agyammal, hogy nem jut levegő a tankba ilyen lehet? Olyan 2-3 liternyi benzint eszik meg, mire elkezd leállni. Létezik, hogy ennyi idő kell neki, amíg a benne lévő levegőt elfogyasztja és vákumos lesz? Ennek hol kellene levegőt kapnia?
ha nem akor még egy kis szölö zsirt is kügyé rá
Ma veszem meg a kiszemelt motort :) ( rs 125 )
Egy problémája van , a benzincsapnál folydogál a benzin.
Ezt hogyan tudom majd orvosolni ?
Köszi előre is.
Én még új vagyok ezen az oldalon, de olvasgatom már egy ideje.
Azt a kérdést szeretném feltenni, hogy milyen 125 v. 50 ccm-is motort vegyek (kb. 200.000 Ft-t szertnék ráfordítani) ami végsebességre illetve gyorsulásra is "meg állja a helyét" ! Régebben volt egy gyári 75 ccm-is Cagiva Primám hát nem volt rossz, de már ideje lenne egy kicsit pörgősebb motorra váltani! Aprilia rs 125 ben gondolkodom 1994-1998 közöttire! De ha tudnátok ebben az árkategóriában motort ajánlani sokat segítenétek! Válaszokat előre is köszönöm.
Rotax 122-eshez keresek kuplung kosarat!
Ha valakinek van jó áron jelezze! köszi!
Kb. 10-15 ezrenként dugócsere, és 20-25 ezer km-nél hajtókar és főtengelycsapágyak, szimeringek cseréje.
Dugó az 20-25 ezer a jó, +tömítésszett 4000Ft +munkadíj
hajtókar 20 (csere, centírozással 3500), főtengely csapágyak 5, szimeringek tömítések 13, munkadíj 15. Én is most csináltatom, persze ezeken kívül még lehetnek apróságok amik megdobhatják a költségeket. Érdemes minél kevesebbet futott példányt venni, akkor egy jó ideig nem lesz vele gondod.
Bocsi hogy ide írok de a másik fórumrészlegben nem írtak vissza.
Az lenne a kérdésem,hogy be akarok ruházni egy aprilia mx 125-re és ha itt esetleg van valakinek olyan akkor mik a vélemények róla ?
Mennyire szervizes, mennyi hozzá az alkatrész és nem utolsó sorban mennyit eszik?
Választ előre is köszi
szerintem dugulásod van ijen volt már nekem is! kevés az üzemanyag azért pörög fel a motor
nem tudja valaki hogy miért csinálja azt a motor, hogy megállok a lámpánál vagy bárhol és üresben magától megy fel a fordulat 3ezerig kb mintha addig lenne beállitva az alapjárat de normálisan be van állitva és ha a szivatót huzom visszaáll normálisan alapjáratra
msn:gerzson@hotmail.com