Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Humoros ember vagy
Gyertya viasz megoldgya a problémad..
ha nem akor még egy kis szölö zsirt is kügyé rá
Sziasztok :)
Ma veszem meg a kiszemelt motort :) ( rs 125 )
Egy problémája van , a benzincsapnál folydogál a benzin.
Ezt hogyan tudom majd orvosolni ?
Köszi előre is.
Szia, hát nekem a lefulladás megoldódott a szívatóval volt a gondom, nézd meg hátha neked is nem zár rendesen:)
Sziasztok!
Én még új vagyok ezen az oldalon, de olvasgatom már egy ideje.
Azt a kérdést szeretném feltenni, hogy milyen 125 v. 50 ccm-is motort vegyek (kb. 200.000 Ft-t szertnék ráfordítani) ami végsebességre illetve gyorsulásra is "meg állja a helyét" ! Régebben volt egy gyári 75 ccm-is Cagiva Primám hát nem volt rossz, de már ideje lenne egy kicsit pörgősebb motorra váltani! Aprilia rs 125 ben gondolkodom 1994-1998 közöttire! De ha tudnátok ebben az árkategóriában motort ajánlani sokat segítenétek! Válaszokat előre is köszönöm.
Aprilia mito?
Ok, köszi a válaszokat!
Én 1600 km-ig járattam dugó csere után, de fele elég lett volna neki. Sokat számít hány század mm-es hézag van a henger és a dugó között. Vigyázz rá, sok sikert a járatáshoz!
Hát én még csak dugót nem cseréltem de 1000km szerintem
Valaki mondja már meg szépen, hogy egy vertex dugót meddig kell járatni?
Hali!

Rotax 122-eshez keresek kuplung kosarat!
Ha valakinek van jó áron jelezze! köszi!
ugyan ez volt nekem és a power nem ált vissza rendessen és a karbit kell rendessen beállítani
Hengerhez annyi.
4000ft-os tömítéskészlet? hol találtál te olyat?
Fogyasztás 5-8 liter körül.
Kb. 10-15 ezrenként dugócsere, és 20-25 ezer km-nél hajtókar és főtengelycsapágyak, szimeringek cseréje.
Dugó az 20-25 ezer a jó, +tömítésszett 4000Ft +munkadíj
hajtókar 20 (csere, centírozással 3500), főtengely csapágyak 5, szimeringek tömítések 13, munkadíj 15. Én is most csináltatom, persze ezeken kívül még lehetnek apróságok amik megdobhatják a költségeket. Érdemes minél kevesebbet futott példányt venni, akkor egy jó ideig nem lesz vele gondod.
be kell karburálni rendesen, alul kevesel szvsz.
Szevasztok.
Bocsi hogy ide írok de a másik fórumrészlegben nem írtak vissza.
Az lenne a kérdésem,hogy be akarok ruházni egy aprilia mx 125-re és ha itt esetleg van valakinek olyan akkor mik a vélemények róla ?
Mennyire szervizes, mennyi hozzá az alkatrész és nem utolsó sorban mennyit eszik?
Választ előre is köszi
heló
szerintem dugulásod van ijen volt már nekem is! kevés az üzemanyag azért pörög fel a motor
hello
nem tudja valaki hogy miért csinálja azt a motor, hogy megállok a lámpánál vagy bárhol és üresben magától megy fel a fordulat 3ezerig kb mintha addig lenne beállitva az alapjárat de normálisan be van állitva és ha a szivatót huzom visszaáll normálisan alapjáratra
bal első konzol 4eft,hátsó konzolok 1.5eft/db hátsó lábtartóm csak egy van 1.2eft
nemmondtad, hogy vellanymotoóór:)
Hello!valakinek aprilia rs 123 rotax hoz hátsó fogaskerék? email:geery13@citromail.hu
msn:gerzson@hotmail.com
hatso mindketto komplett, elso meg csak a konzol, ami a vazhoz van erositve es van rajta lanc gorgo..
Amúgy nem rángat, egyenletesen lemegy a fordulat, mint amit kihúztak a konektorból
Én ma azt találtam ki a kis okos-lány-motorhoz nem értő agyammal, hogy nem jut levegő a tankba ilyen lehet? Olyan 2-3 liternyi benzint eszik meg, mire elkezd leállni. Létezik, hogy ennyi idő kell neki, amíg a benne lévő levegőt elfogyasztja és vákumos lesz? Ennek hol kellene levegőt kapnia?