Nem értem miért állítana ki szegénységi bizonyítványt egy olyan tény, ami szerintem jogos. Nézd! Szerintem ez egy alapvető elvárás, ha az ember írásban kommunikál, akkor igenis tartsa be a helyesírási szabályokat. Nem csak hosszú, rövid ékezetek, hanem a mondat szerkesztésben is. Lehet neked értelemszerű amit írsz, de másoknak nem! Majd érettségin is így alkotod a mondatokat? Majd odaírod a végére, ha beleugatsz tanárnő, akkor épp most állítottad ki a szegénységi bizonyítványod. Szokj hozzá, hogy majd ha idővel főiskolára mész, elkezdesz dolgozni, akkor alap kritérium, hogy helyesen használd a magyar nyelvet írásban is!
Ám akkora nagy ember nem vagyok csak 175 centi körül. De csak hogy tudd az az óvodás, dolog, ha az ember szól, hogy legközelebb értelmesebben rakd egymás után a szavakat, erre azt hiszed, hogy baszogatásból írom. Nem netcigánykodni akarok, de ha te így lekezelsz, tőlem is ezt kapod.
Szia Anyos05RR!
Rád visszatérve, ez csak rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. Te biztos, hogy ha gyorsan keresel valamit, akkor is odafigyelsz a helyesírásodra tökélykém! De hát mindenki magából indul ki! Egyszer összefutnék veled, hogy megnézzem milyen nagy ember vagy! Ebbe keress helyesírási hibát! Direkt neked írtam!De hát nem lehet mindenki egy motogp világbajnok!(Szakértő)
Elméletileg a mode gombot kell sokáig nyomni valamikor, de eddig még nem nagyon sikerült senkinek :) A kézikönyvben le van írva, próbáld meg az alapján!
Szia! Kaptál :) Gyárilag nincs ott benzinszintmérő. Egy kis lámpácska van, és az pont elég is :) Az, hogy ki mit kókányol bele utólag, illetve mivel hiteget, az más téma
Rendben van!Ez a benzin szint kérdés csak egy plussz volt én ugy gondolom nem sértegettem senkit főleg nem téged,de az a bajom hogy mérföldben méri a dolgokat.Ez lenne a fontos.
Ha ennyire nagy okos vagy ( természetesen a kétely se merül fel bennünk, hogy te ne lennél okos és intelligens és félisten) melyik fontosabb a hőfokmérőd vagy a benzinszint jelződ? Lehet én vagyok maradi, de megfogod a pici kulcsocskádat, kinyítod a benzintank fedelét, megrázogatod a motort és mivel te okos vagy mérlegeled, hogy vajon mennyi liter lehet benne. De ha nem tudsz mérlegelni, akkor viszel magaddal egy méteres nívópálcát és mindig be dugdosod a tankba.
De hogy válaszoljak a kérdésedre, egész hihetetlen, hogy ott benzinszintmérő volt. Vegyél benzintszint mérőt és próbálgasd. Hátha összejön és akkor megoszthatod másokkal is a titok nyitját.
Második észrevétel az helyesírásod hasonlít egy 5 évesére és kritikán aluli. Tehát örülhetsz, ha valaki is innen rajtam kívül válaszolni fog.
Helló!Lenne egy kérdésem hozzátok,nem rég vásároltam egy aprilia rs 2006-os évjárattal,annyi kédésem lenne hogy hogyan tudom beálitani azt hogy ne mérföld per/h mérjen hanem km/h-ba + egy két dolgot beszeretnék rajta állitani,mert jobb oldalt nekem vizhő fok mérő van és láttam olyat itt a környéken akinek a tank szintjét mérte szóval van egy kis tudatlanságom a dologgal kapcsolatban,kérlek segitsetek benne akár még ha számodat meg adod fel is hivhatlak hogy nem irj egy regényt.Köszönöm.
Gyors kérdés Rs125 nél szoktatok kipufogó karbantartást és tisztítás alkalmazni az esetleges lerakódások ellen?
Agip olaj helyett mi a javaslat.
köszi
Ui: gázkar oldali (de tök mindegy) csavarom állandóan fellazúl egyben elforog a csonk gázhúzásra.
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne ,hogy ugrál a fordulatszámmérőm mutatója 7-8 ezres fordulat felett.Igazából nekem egy hajtás kellene ami az óránál van fenn, ha van valakinek akkor írjon feltétlenül.Tudom ez km óráé de ilyesmi kellene vagy csak a belseje.
Köszi
Nem értem miért állítana ki szegénységi bizonyítványt egy olyan tény, ami szerintem jogos. Nézd! Szerintem ez egy alapvető elvárás, ha az ember írásban kommunikál, akkor igenis tartsa be a helyesírási szabályokat. Nem csak hosszú, rövid ékezetek, hanem a mondat szerkesztésben is. Lehet neked értelemszerű amit írsz, de másoknak nem! Majd érettségin is így alkotod a mondatokat? Majd odaírod a végére, ha beleugatsz tanárnő, akkor épp most állítottad ki a szegénységi bizonyítványod. Szokj hozzá, hogy majd ha idővel főiskolára mész, elkezdesz dolgozni, akkor alap kritérium, hogy helyesen használd a magyar nyelvet írásban is!
Ám akkora nagy ember nem vagyok csak 175 centi körül. De csak hogy tudd az az óvodás, dolog, ha az ember szól, hogy legközelebb értelmesebben rakd egymás után a szavakat, erre azt hiszed, hogy baszogatásból írom. Nem netcigánykodni akarok, de ha te így lekezelsz, tőlem is ezt kapod.
Üdvözlettel: Norbi