Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen az én formám-.-'' :@ És ez már biztos?
Km/h jeladód nincs véletlen?
hello: oda igértem már egy ismerősnek. sajna most nem tudok ebbe segiteni.
Misoc!
Megvan még az az első sárvédőd amit múltkor felraktál?
Mert akkor azt megvenném!
Üdv!
hello. kuplung nem tud szét esni, valoszinű hogy dugó besült vagy fötengely adta meg magát, elöszört mérj rá hogy menyi a kompreszitó benne. ez legyen az első.
gömb rs 125 farokidom ülésekkel,tankborítás,komplett membrán,2 db elsőteló,fejidomtartó konzol eladó . képet emailben tudok küldeni
06304706011
akkor elképzelhető hogy a kuplungod esett szét, de amúgy ha tudsz rakj fel videót róla hogy mit is csinál pontosan és úgy könyebb megmondani mint láttatlanban. ott még hasznos infokat is kapsz :)
sziasztok ma mentem a a gépemmelRS125 2000évjárat) és az egyik visszaváltáskor vaami nagy puffano hang volt majd leált a motor aztán önindítóval nem indult be mondjuk elötte se ezért 1be raktam és futni probáltam ugy beindítani de hiba húztam be a kuplungot egyszerűen alig tudtam megmozdítani a motort mi lehet a baja?
aha köszi csak amikor visszaraktam üresbe akkor tudtam tolni ugye de amikor egyet kapcsoltam akkor hiába huzam be a kuplungot nem tudtam tolni a motort
ha szerelted előtte nézd meg nem e akadt be valami szerszám a lánchoz, egyszer jártam így :D egy villáskulcs rátekeredett a fogaskerékre. másik tipp gyűrűtörés. remélem a másikkal nem lesz igazam
Üdv
MÓVÁRIDRZ !
Igen azt mondtad telefonba hogy küldesz helyette jót.
sziasztok ma mentem a a gépemmelRS125 2000évjárat) és az egyik visszaváltáskor vaami nagy puffano hang volt majd leált a motor aztán önindítóval nem indult be mondjuk elötte se ezért 1be raktam és futni probáltam ugy beindítani de hiba húztam be a kuplungot egyszerűen alig tudtam megmozdítani a motort mi lehet a baj?
szedjél még be vagy 200 ezer értékű tabletát meg port oszt akkor állj elém
szeva!

Te írtál Greksa Attila néven? Arra pedig válaszoltam, de ezek szerint szarakodik a freemail-em. Felveszlek msn-re.
Nekem beszélsz? Akkor úgy legyen állok elébe.
Atta írtam neked emailt még pénteken a
váltókarral kapcsolatban, de választ még nem kaptam.
Persze, publikus. 655e a vételár.
igen?
igazad van én úgy elverem ezt a hülyegyereket a kurva anya sem ismer rá
Én gyűjtöm az aranyköpéseit:
"aszton verk, girandello, kanásbor, bogli szar"
nem elég még amugy?
Publikus, hogy mennyiért viszik el végül?
igen 5 ével ezelőt igy néztem ki oszt akor mi van?
te kanásborfogyasztó segfej
azt senki nem mota te szerencsátlen hogy dizeles
ezt már te teted hozá hogy itt jopofának tünyél
ugyhogy enyit rolad
Pontosan, persze motorozok majd, csak később - ha meg van a lakás, stb.

Emzoli,