hello. kuplung nem tud szét esni, valoszinű hogy dugó besült vagy fötengely adta meg magát, elöszört mérj rá hogy menyi a kompreszitó benne. ez legyen az első.
akkor elképzelhető hogy a kuplungod esett szét, de amúgy ha tudsz rakj fel videót róla hogy mit is csinál pontosan és úgy könyebb megmondani mint láttatlanban. ott még hasznos infokat is kapsz :)
sziasztok ma mentem a a gépemmelRS125 2000évjárat) és az egyik visszaváltáskor vaami nagy puffano hang volt majd leált a motor aztán önindítóval nem indult be mondjuk elötte se ezért 1be raktam és futni probáltam ugy beindítani de hiba húztam be a kuplungot egyszerűen alig tudtam megmozdítani a motort mi lehet a baja?
aha köszi csak amikor visszaraktam üresbe akkor tudtam tolni ugye de amikor egyet kapcsoltam akkor hiába huzam be a kuplungot nem tudtam tolni a motort
ha szerelted előtte nézd meg nem e akadt be valami szerszám a lánchoz, egyszer jártam így :D egy villáskulcs rátekeredett a fogaskerékre. másik tipp gyűrűtörés. remélem a másikkal nem lesz igazam
Üdv
sziasztok ma mentem a a gépemmelRS125 2000évjárat) és az egyik visszaváltáskor vaami nagy puffano hang volt majd leált a motor aztán önindítóval nem indult be mondjuk elötte se ezért 1be raktam és futni probáltam ugy beindítani de hiba húztam be a kuplungot egyszerűen alig tudtam megmozdítani a motort mi lehet a baj?
Km/h jeladód nincs véletlen?