bogli?
Az milyen?
Ugye hogy nem tudsz írni?
Engem is meg lehet kérdezi mikkel "üzletelsz"azt látom/hallom minden nap pl.:keresztbe félbetört hátsólámpa stb.
...
Még egy aranyköpést megosztok ami ceglédi mestertől származik,aztán kiszállok.
"Nem értem hogy tettek turbót az R1-esre,hát nem is dízel.Benzinest meg nem lehet turbót tenni! Vagy az R1 dízel?"
Aprilia RS 125-re való új plexik eladók 99.-es évj.-tól 2005.-ös évj.-ig vagyis a gömbölyü rs-re.Piros és fekete átlátszó szinben.Ár:15 000ft/db+Postaköltség.TeL.06 70 459-6036
Sziasztok!
Kellene nekem egy első sárvédő fehér rs-re,egy km/h jeladó,és a tükör alá az a műanyag. Akinek van kérem jelezze. Ha nem volt eléggé egyértelmű szóljatok,és bocsánat
Tegnap voltak itt, lefoglalózták. Jövő héten viszik el! A szívem megszakad, de ez van
Legalább tudom hogy jó gazdához kerül, aki fog rá vigyázni.
Egyébként 2006 május óta van nálam, szóval Te nyertél :) Viszont az AF1em már 2004ben meg volt ha jól emlékszem. Így most egy közel 7 éves aprilia ERA-nak van vége nálam, de a motoros korszaknak is..
Csodálom kitartásod!
a bogli szarokrol meg lehet kérdezni akár ki te nyomorék !
csak gyári cucokal foglkozok!
ha anyian támogatnának mint téged nem ijen kis szar 50-est tuningolgatnék hanem venék 1 normálisat
az a kis 50 ,motor is bene van 1.000.000 ft-ba tuti
anyibol már motort lehet veni nem paprikadarálot
Leállsz oktani másokat de leírni meg nemtudod mit akarsz... Hát ilyet hogy "halgac" meg "eröl","anyit" Mind nagyon szar de ez a "halgac" ez viszi a pálmát.
Hogy megjátssza magát a fórumozóknak a kis töltöttkápi mi?
Úgy van vele hogy itt csak annyit tudnak róla amennyi MESÉL magáról.
Szerencse hogy itt vagyok én a személyre szabott moderátora ha nem bír magával letöröm a szarvát
ez nem alkudozás amit te csinálsz hanem valami undorító pofátlan cigánykodás
amúgy mit akarsz te egy ilyen karral?
ez egy vacsi új jó minőségű alkatrész,én úgy tudtam te csak gagyi használt bóvlikkal foglalkozol
azt kívánom annyit támogassanak téged is mint engem
bárkinek elege lenne belőled ha 5 napig élőbe kellene hallgatni a faszságaida,hétvégén meg még a fórumon is abba botlik az ember hogy zsidózol
és az a legszarabb hogy hétfőn kezdődik elölről
Már megint hol érzed magad ?
Azt hiszed viccesek ezek a benyögések:"lesz egy ezres lesz egy ötszázas..."
Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a dolgokhoz inkább hallgass!
Hello
Van konzolom jobbos és balos is. ha csak 1db kell 3000Ft/db ha kell mind a kettő 5000Ft-ba odaadom mind a kettőt.
Írj egy emailt ha érdekel:
raider89@freemail.hu
Üdv
Szióka!
Ha tényleg olyan mint az eredeti akkor kellene!
2 hetet nem nagyon szeretnék várni vele, mert így nem tudom használni sajnos! Ha lehetséges, akkor csináltass számomra, de előbb tudni szeretném, hogy mit jelentene ez árban, mert ha tényleg olcsóbban jönnék ki, akkor lehetséges, hogy mind a 2 oldalra vennék tőled!
Esetleg felvehetnéd a kapcsolatot a barátommal, mert igazság szerint az ő motorjára kellene, csak ő nem ért rá mostanság!
MSN címe: beciby@hotmail.com
Köszönöm, hogy segítesz nekem!
Üdvözlettel: Dóri
Az milyen?
Ugye hogy nem tudsz írni?
Engem is meg lehet kérdezi mikkel "üzletelsz"azt látom/hallom minden nap pl.:keresztbe félbetört hátsólámpa stb.
...
Még egy aranyköpést megosztok ami ceglédi mestertől származik,aztán kiszállok.
"Nem értem hogy tettek turbót az R1-esre,hát nem is dízel.Benzinest meg nem lehet turbót tenni! Vagy az R1 dízel?"
Én még nem akarom eladni, pályán még van 3-4 mp amit lelehet faragni a köridőből, amíg az nincs meg, addig felesleges nagyobb motor.
Kellene nekem egy első sárvédő fehér rs-re,egy km/h jeladó,és a tükör alá az a műanyag. Akinek van kérem jelezze. Ha nem volt eléggé egyértelmű szóljatok,és bocsánat
Tegnap voltak itt, lefoglalózták. Jövő héten viszik el! A szívem megszakad, de ez van
Legalább tudom hogy jó gazdához kerül, aki fog rá vigyázni.
Egyébként 2006 május óta van nálam, szóval Te nyertél :) Viszont az AF1em már 2004ben meg volt ha jól emlékszem. Így most egy közel 7 éves aprilia ERA-nak van vége nálam, de a motoros korszaknak is..
Csodálom kitartásod!
csak gyári cucokal foglkozok!
ha anyian támogatnának mint téged nem ijen kis szar 50-est tuningolgatnék hanem venék 1 normálisat
az a kis 50 ,motor is bene van 1.000.000 ft-ba tuti
anyibol már motort lehet veni nem paprikadarálot
Úgy van vele hogy itt csak annyit tudnak róla amennyi MESÉL magáról.
Szerencse hogy itt vagyok én a személyre szabott moderátora ha nem bír magával letöröm a szarvát
amúgy mit akarsz te egy ilyen karral?
ez egy vacsi új jó minőségű alkatrész,én úgy tudtam te csak gagyi használt bóvlikkal foglalkozol
azt kívánom annyit támogassanak téged is mint engem
és az a legszarabb hogy hétfőn kezdődik elölről
inkább te meg se szolaj
Azt hiszed viccesek ezek a benyögések:"lesz egy ezres lesz egy ötszázas..."
Ha nem tudsz értelmesen hozzászólni a dolgokhoz inkább hallgass!
ha tevagy akkor üzenj rám aztán mondom mi a fejlemény oksa?
köszi
Köszönöm a segítségedet!
Van konzolom jobbos és balos is. ha csak 1db kell 3000Ft/db ha kell mind a kettő 5000Ft-ba odaadom mind a kettőt.
Írj egy emailt ha érdekel:
raider89@freemail.hu
Üdv
Ha tényleg olyan mint az eredeti akkor kellene!
2 hetet nem nagyon szeretnék várni vele, mert így nem tudom használni sajnos! Ha lehetséges, akkor csináltass számomra, de előbb tudni szeretném, hogy mit jelentene ez árban, mert ha tényleg olcsóbban jönnék ki, akkor lehetséges, hogy mind a 2 oldalra vennék tőled!
Esetleg felvehetnéd a kapcsolatot a barátommal, mert igazság szerint az ő motorjára kellene, csak ő nem ért rá mostanság!
MSN címe: beciby@hotmail.com
Köszönöm, hogy segítesz nekem!
Üdvözlettel: Dóri