Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elsőre.
Mi a márkája?
Ez gyári Rs főfékhengere?
Azért nem hívlak mert beteg vagyok szinte érthetetlen a beszédem....
szia első vagy hátsóra gondolsz?
30 605 6883
elérsz ezen megbeszélhetjük!
Szia!
Főfékhengerhez hány dugós féknyereg van?
okok holnap felhívlak...
szija bombametaxa:)
lenn egy olyan kérdésem hogy pl ha esetleg lesz valami henger -plusz hengerfej.adás vétel stb....
félreraknád nekem a cuccaidat amiket küldtél fotón?emilben felsorolhatnád hogy akkor mik vannak mert multkor valamit mondtál a fékekről stb....szóval felsorolhatnád hogy mik vannak még és akkor megegyezünk ok?
szerintem megveszem azokat majd tőled mindet csak pontos listát kérek ok?pár hét és szerintem biznisz lesz ok?
köszi előre is!
am amit linkeltél az nem jó de azért kössz
keresek aprilia balos oldalidom aljára felcsavarozható kis műanyag idomot

Profi fordított váltókarok RS 125-re eladók! Minőségi, plazmával vágott igényes cucc.

Ár: 6000 Ft/db
Érd.: atta916@freemail.hu
gömb rs 125 farokidom ülésekkel,tankborítás,komplett membrán,2 db elsőteló,fejidomtartó konzol eladó . képet emailben tudok küldeni
érdekel valaki .. csőbe építhető hűtőborda?
tompító is kell?
a csőhöz nem kell.de a felrakáshoz sajna igen!rajzod,mintád van?
Kell hozzá a motor, vagy motor nélkül is meg tudod csinálni? Az elvezetésére és a felfogatására gondolok.
heló
elkülted a kulcsot?
még nem érkezett meg!
gyere fel msn-re!
szia! igen!
122 gyujtásalaplap és lendkerék kell vkinek ? Megegyezés szerint.
Hello! RS125-re csináltál már kipufogót?
és még egy dolog!azt hiszed mert valakinek sok pénze van,attól lessz"valaki"?hát nagyon szomorú ha így látod!lehet megvehetsz mindent rajta,csak egy dolgot nem,ami a legfontosabb,azt h.igazán tiszteljenek!mert tisztelhetnek a szemedbe,és utálhatnak a hátadmögött!de ha a hátadmögött is tisztelnek,akkor vagy igazán valaki!és tényleg befejezem,mert az "okos enged,a szamár meg szenved"és tanulj meg olvasni,mert azért nem csak 1 mz van!és értek több mindenhez is!
csak azért képes voltál újra regelni,h. név nélkül(sunyi szemét módon)és ismeretlenül is másokat becsmérelj?szerinted? amúgy leszarom h. mit mondasz,mert csak irigy vagy!irogass még,lássuk ki is vagy valójában!
ez aztán az inteligens"ember"
igenigen, csak példaként említettem ugyanakkorát, köszi a választ, hasznomra válik.
Az enyémben .99-es volt a gyári dugattyú... Nem csak egy méretű dugattyúval szerelik gyárilag. Már csak azért sem, mert a henger is több méretben készül (A, AB, B)
Az hogy neked .98-as volt benne, nem jelenti azt, hogy automatikusan most ugyanolyat kell beletenned. A henger mérete a mérvadó. Méresd meg és az alapján válassz hozzá dugattyút.
te faszláma kretén milye tetteket vársz fórumon? azt se tudod mit beszélsz baszdmeg kitudja hány évesen van egy szar mz-d?:D:::DDSS:D szánalmas vagy, még te írod h gonolkozni agyad sincs ember te ingyeélő fasz dolgozni kellett volna talán, takarodj a szaros mz fórumba nyomorult
nézd meg mire írtam ezt! okostojás!amúgymeg bekaphatjátok!
sok a szöveg,kevés a tett! csak pofáztok feleslegesen,ahelyett h.gondolkoznátok.20 évesen még én is azt hittem,h. úgy vannak a dolgok,ahogy én elképzeltem.de nem úgy vannak ám!