látom csak nem tudsz békénhagyni,a kérésem ellenére sem,ezzel elérted azt,h. beloptad magad a szivembe!és akkor most mindenki eldöntheti,ki az értetlen ember!
Idézek egy hozzászólást, amit javallott "valakinek" újra elolvasni. Amúgy engem abszolút nem zavartok, sőt :)
"idézem: "és azt sem értem minek írt ide,mert még apriliája sincs!elveszi mástól a helyet!" szóval most magadnak mondtál ellent mert eddig nem ezt állítottad! de én nem szeretnék kötekedni, meg vitázni, csak érdekes olvasni"
senki nem mondta neked,h. nekem irogass! ezzel lezártam a témát! de úgy látom te nem tudsz engem békénhagyn, mert már a negyedik szerelmeslevelet írod nekem!tetszem neked? a szegénységi bizonyítványt kitöltötted magadról,mert ha egy értelmes embernek elmondanak valamit,az fel is fogja!mégegyszer,a gyengébbek kedvéért! légyszi nekem ne irogass!
először is, Te méltattál mást, gép mögül "nagyemberként" degradáló szóhasználattal élve és... másodszor, én nem olyan stílusban fogalmaztam, nem vetettem olyan fényt magamra mintha nagy ember lennék, csak megjegyeztem, h erősen ellentmondásosak a megnyilvánulásaid és végül aki ma kezdte a szópárbajt, az Te vagy mert drz korrektül válaszolt b_ricsi hozzászólására először, csak Neked kellett "nagyemberként" gép mögül odavágni valamit.
már nemcsak a hirdetésekkel lesz szétOFF-olva a topik,hanem a piti veszekedésekkel is. aki eddig olvasta a fórumot,ezután is fogja,max nem szól hozzá egy kommenthez sem. aki viszont hirdet , az max csinálhatná ugy igazán hogy 1 héten egyszer beírja fórumra,a többinek a kepesmotor.hu-n a helye szerintem. jöhet nekem is az oFF
az bizony!szegénységi bizonyítvány neked! mert kértelek h. nekem ne írj,és úgy látszik valami gond van a fejeddel! ne kóstolgass,rendben?mert kezdem unni! ne a géped mögül legyél nagyember!utoljára mondom,hagyj békén!
ez már szegénységi bizonyítvány, hogy így reagálod le a válaszomat, aminek a hátterében valószínűleg annak elismerése áll amúgy meg, felejts el végre már, vagy felejts már el, de így szúrja a szemem
1. nem kiabáltam.
2. nem irigykedek senkire, és igen, hobbiból árulgatom a szarjaimat én is, de nem offolom itt vele a fórumot. Akik régen itt voltak, tudják miről beszélek.
3. jól állok . El kell menni dolgozni aztán jól lehet állni nektek is.
4. így van, nincs apriliám. És akkor? Egyébként meg családban is van, plusz ismerősök között is sokaknak.
ha nem akarsz vitázni,többbet nekem ne irj!méghogy nem akarsz vitázni........akkor mi a szarnak irogatsz nekem,FELEJTS EL MÁR! azzal foglalkozz,ami veled egyidős!ok?
kellene egy kis segítség.. a korábbi típusoknál 53.95 volt a gyári dugó ha jól tudom, viszont az én 07-es rs-emben 53.98-as a gyári, ez méretekben teljesen megegyezik a korábbi rs-ekhez gyártott 53.98-as túlméretes dugóval, nem? nem lesz túl hosszú a szoknyája?
idézem: "és azt sem értem minek írt ide,mert még apriliája sincs!elveszi mástól a helyet!" szóval most magadnak mondtál ellent mert eddig nem ezt állítottad! de én nem szeretnék kötekedni, meg vitázni, csak érdekes olvasni
Af1 Sintesi bontott alkatrészek:
-blokkok
-160as 125ös hengerszettek
-gyújtások(trafó nincs jelen pillanatban)
-kerekek újszerű gumikkal
minden ami egy motorból kijön!
Miért neked apriliád van? LOL olvasd fel magadnak is amit írtál, mert rád is vonatkozik amúgy meg tényleg hirdetésekből áll az egész már egy ideje, viszont arra az apró van kitalálva nem a fórum... mondjuk ha úgyis halott a fórum...
drz!ne is törődj vele,csak irigykedik,mert neki csak 4ezer forintos valamilye van eladó! és azt sem értem minek írt ide,mert még apriliája sincs!elveszi mástól a helyet!és ő kiabál másra!tipikus ,másban a szálkát,magában a gerendát sem....efektus!
nekem csak drz re tellett és muszály bizniszelgetnem hogy viygem valamire mert gyűjtögetek:)
szóval akinek meg jobb motorja van pl er 6 stb azbiztosan jól áll!
én meg 48 hónapig törlesztettem a drz-T!
szóval kis csóró szar vagyok
de ha már a fórumon sem árulhatjuk akkor elég gáz a helyzet!
már vártam hogy ki fog beszólni nekünk alkatrészeseknek!
és tessék célba értünk!
legalább mi motorosok ne fúrjuk már egymást ha már egysezr kivívtuk a társadalom többi tagjának az utálatát a két kerekünkkel!
és a hangos motorjainkkal:( béke motoros cimbik!
RESPECT
a keresett 122 es rotax alkatrész igen megvan és szép állapotban van!
ha kell akkor 3500 ft ért a tiéd:) csak küld el smsben a címedet hogy mit hova küldjek és már postázom is!
30 605 6883
nekem poverhoz már csak a fekte kis műaynag kupak van meg! a poros kis menetes műanyaggal a közepén!
1500 ftért vihető is!drótleszoríttóval együtt!
címet mondasz vagy írsz smst és már küldöm is de ha még kérsz alkatrészt valamit akkor jobban jársz a postaköltség miatt:)
30 605 6883
szia
szinte minden megvan még hozzá --egykét apróságot leszámítca de a pover a pont nincsen már-----
szinte minden alkatrésze megvan akkor!
ha visszanézel pár oldalt a fórumon akkor láthatod aképeimeta moci alkatrészekről...
stb..
hívj hogy mi kell azután megegyezünk!
üdv gabó
30 605 6883
"idézem: "és azt sem értem minek írt ide,mert még apriliája sincs!elveszi mástól a helyet!" szóval most magadnak mondtál ellent mert eddig nem ezt állítottad! de én nem szeretnék kötekedni, meg vitázni, csak érdekes olvasni"
ravenholm, sztem jogos amit írsz... nem értem mi a baj vele....komolyan
2. nem irigykedek senkire, és igen, hobbiból árulgatom a szarjaimat én is, de nem offolom itt vele a fórumot. Akik régen itt voltak, tudják miről beszélek.
3. jól állok . El kell menni dolgozni aztán jól lehet állni nektek is.
4. így van, nincs apriliám. És akkor? Egyébként meg családban is van, plusz ismerősök között is sokaknak.
Af1 Sintesi bontott alkatrészek:
-blokkok
-160as 125ös hengerszettek
-gyújtások(trafó nincs jelen pillanatban)
-kerekek újszerű gumikkal
minden ami egy motorból kijön!
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
érdeklödni.
email:ktmktm@freemail.hu
A videó dugócsere és arrow elött készült. Nagyon sürgös lenne autóvásárlàs miatt. Igény esetén 2részes Shox bőrruhával pár + ezresért.
Iár.:690e
szóval akinek meg jobb motorja van pl er 6 stb azbiztosan jól áll!
én meg 48 hónapig törlesztettem a drz-T!
szóval kis csóró szar vagyok
de ha már a fórumon sem árulhatjuk akkor elég gáz a helyzet!
már vártam hogy ki fog beszólni nekünk alkatrészeseknek!
és tessék célba értünk!
legalább mi motorosok ne fúrjuk már egymást ha már egysezr kivívtuk a társadalom többi tagjának az utálatát a két kerekünkkel!
és a hangos motorjainkkal:( béke motoros cimbik!
RESPECT
ha kell akkor 3500 ft ért a tiéd:) csak küld el smsben a címedet hogy mit hova küldjek és már postázom is!
30 605 6883
1500 ftért vihető is!drótleszoríttóval együtt!
címet mondasz vagy írsz smst és már küldöm is de ha még kérsz alkatrészt valamit akkor jobban jársz a postaköltség miatt:)
30 605 6883
szinte minden megvan még hozzá --egykét apróságot leszámítca de a pover a pont nincsen már-----
szinte minden alkatrésze megvan akkor!
ha visszanézel pár oldalt a fórumon akkor láthatod aképeimeta moci alkatrészekről...
stb..
hívj hogy mi kell azután megegyezünk!
üdv gabó
30 605 6883