csajszika kb 2 hét múlva kapok ujra árut akkor ha kell akkor tudok még neked szerezni.....vagy csináltathatsz az olcsóbbra jönne ki.,legalábis ha akarnék pár ezerből tudnék csináltatni......olyat mint az eredeti......
Szia!
Igen csaj vagyok!
Bocsánat, hogy ilyet írtam! Sajnálom, ne haragudj rám!
De a lényeg a lényeg, hogy szeretnék valakitől vásárolni egy jó állapotban lévő, RS 125-re való jobb első lábtartó konzolt, ami a vázra van felcsavarozva!
Ha van valamelyikőtöknek ilyen alkatrésze eladó, az kérem jelezze!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Szia!
Akkor nincs valamelyikőtöknek eladó jobb első lábtartó konzolja?
Csak a V-alakra lenen szükségem!
Köszi szépen!
MÓVÁRIDRZ : Nem gondoltam egy percig sem, hogy a két szép szememért fogsz nekem adni!
Barátságról meg nem hiszem, hogy beszélhetünk! Főleg ha ilyen pöcs vagy!
szia rgv zoli felírtam a nevedet a cuccaimhoz hogy munkahengert vennél......fórumon rádkeresek ha itt leszel és 2 hét és megvan a cucc
!:)
előre is köszi a bizalmat!
ELADÓ Castrol Power 1 TTS, kétütemű 100% szintetikus motorolaj. (3liter van még)
Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj (verseny) motorkerékpárokhoz
Tulajdonságai és előnyei:
* A Castrol Power 1 TTS kiváló minőségű teljesen szintetikus kétütemű verseny motorolaj, amely tökéletesen megfelel a motorok hosszú élettartamához szükséges követelményeknek.
* A Castrol Power 1 TTS egyaránt alkalmazható keverék- és szivattyús olajozású kenési rendszerekben, a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 keverési arányig.
* Speciális adalékai extra védelmet nyújtanak a kétütemű országúti motorkerékpárok és a mopedek motorjainak is..
* A kipufogó csatornában és az égéstérben (gyűrűhornyokban) is meggátolja a lerakódások kialakulását
* Csökkenti a motor füstölését
Minősítések és jóváhagyások:
* API TC
* JASO FD
* ISO EGD
adásvételélivel nem lehet forgalomba helyezni üdv
évjárattól/ függ a regisztrációs adó
-külföldi eredeti forgalmi
-kivonópapir
-adásvételik (bár azt lehet mókolni )
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy mennyibe kerülne egy rs 125 forgalomba helyezése. A motorhoz csak adásvételi van. Forgalomba nem volt helyezve.
csak az alu v alakú konzolt adtam el edig arról az oldalról szóval azt 1500 ért adtam...a többi cucc megvan még ha más kellene....a lábtartó rész megvan még az a kb 8 cm es aludarab.......annak kb 1000 ft darabja rugóval tengellyel:)
ha érdekel...
Igen csaj vagyok!
Bocsánat, hogy ilyet írtam! Sajnálom, ne haragudj rám!
De a lényeg a lényeg, hogy szeretnék valakitől vásárolni egy jó állapotban lévő, RS 125-re való jobb első lábtartó konzolt, ami a vázra van felcsavarozva!
Ha van valamelyikőtöknek ilyen alkatrésze eladó, az kérem jelezze!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Akkor nincs valamelyikőtöknek eladó jobb első lábtartó konzolja?
Csak a V-alakra lenen szükségem!
Köszi szépen!
MÓVÁRIDRZ : Nem gondoltam egy percig sem, hogy a két szép szememért fogsz nekem adni!
Barátságról meg nem hiszem, hogy beszélhetünk! Főleg ha ilyen pöcs vagy!
Sziasztok!
nememlékszem annyi emberrel fórumozok már....
emilemre küldhetnéd a címedet és hétfőn már adom is fel!
más szerintem 30 ért adja mert már énis akartam venni régebben
még nyáron
Nekem pont az a V alakú konzol kellett volna!
Esetleg valamelyikőtök nem tudna nekem adni?
Köszi szépen! :)
!:)
előre is köszi a bizalmat!
max 2 hét és lesz megint olcsón ha kell!
Basszus pont most gondolkodtam hogy milyen régóta megvannak a gépeink.. enyém 2006 február óta tiéd is azt hiszem ekörül jött ugye?
Bár az enyém most csini lesz.. új idom, új fényezés..
Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj (verseny) motorkerékpárokhoz
Tulajdonságai és előnyei:
* A Castrol Power 1 TTS kiváló minőségű teljesen szintetikus kétütemű verseny motorolaj, amely tökéletesen megfelel a motorok hosszú élettartamához szükséges követelményeknek.
* A Castrol Power 1 TTS egyaránt alkalmazható keverék- és szivattyús olajozású kenési rendszerekben, a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 keverési arányig.
* Speciális adalékai extra védelmet nyújtanak a kétütemű országúti motorkerékpárok és a mopedek motorjainak is..
* A kipufogó csatornában és az égéstérben (gyűrűhornyokban) is meggátolja a lerakódások kialakulását
* Csökkenti a motor füstölését
Minősítések és jóváhagyások:
* API TC
* JASO FD
* ISO EGD
Ár: 2.800 Ft/Liter (esetleg alkuképes :)
mail: tyt001@freemail.hu
tel: 70/6199777
évjárattól/ függ a regisztrációs adó
-külföldi eredeti forgalmi
-kivonópapir
-adásvételik (bár azt lehet mókolni )
Valaki megtudná mondani, hogy mennyibe kerülne egy rs 125 forgalomba helyezése. A motorhoz csak adásvételi van. Forgalomba nem volt helyezve.
ha érdekel...