Sziasztok! A 2008-as rezót feltudom rakni átalakítás nélkül a 97-es RS 125-re?
Esetleg nincs valamelyikőtöknek carbon membrán lapja?
Vagy esetleg egész membrán is érdekel ha úgy van!
Köszi
eladó alkatrésziem vannak még!
vannak sport pro alkatrészek ! felnik oldalidom takaróidom hátsó villa stb.
és rotax 123-as alkatrészek! zsír új főtengely! hengerek blokkfelek váltok kuplung! stb!
és 1 rx 125 hátsó teló!
rs 125 idomok! olcsón!
rengeteg alaktrészem van még !
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
telefonon élyel nappal elérhető vagyok
Sziasztok rs 125 re vennék komplett arrow rendszert(kevlár dobos). 65 000 ft-ot szánok rá ha van valakinek eladó kérem írjon e-mailt az esteban32@freemail.hu címre. köszönöm.
Magyarországi, szalonban vásárolt, 1. tulaj, friss műszaki, sérülésmentes, rendszeresen szervizelt, autóvásárlás miatt eladó. Full Power verzió (teljesen nyitott, semmi fojtás!), ARROW sport kipufogórendszer, sok extra (egyedi rendszámtartó, tankpad, stb.) gyönyörű állapotban, gondos gazdától. Új Akkumulátor (Varta, garanciális) Michelin Pilot Power gumik, DID O- gyűrűs lánc, stb. Aszalós Ádám (motorversenyző-szerelő) állította be, érdemes megnézni- meghallgatni! Ajándékba adok motorolajat, láncspray-t, erre a motorra nem fogsz költeni, csak tankolni kell! A motorgenerál megtörtént 12.000km-nél (az előírások szerint). Végsebessége: 165 km/h.
Nekem igazából most hirtelen forint kellene de igényt tartanék a sztender kapcsolódra meg az első fékedre és levonjuk az árát a hengerből...
de most sajna zár a net úgyhogy mennem kell mobilon elérsz! csak beszélj kicsit hangosabban köszi gabó!
szia
Szia fiu:)
fiygelj acuccokra amikrt küldtél mondassz eg yárat igazából és kiötlöm hogy mi kéne mi nem
vagy tételesen leírod emilbe hogy miért mennyit kérsz! aztán megmondom hogy mi kéne nekem :)ok?
Az előző képekhez tartozó telefonszám lemaradt szokás szerint!
30 605 6883
első teleszkóp és egyéb apróságok pl még fekete felnik!gumival tárcsával lánckerékkel és külömböző variációban stb!
olcsón eladó alkudni lehet!
SZIASZTOK eladó pár cucc aprilia rs 125 höz:)olcsón ahoygan a képen is látjátok....25 000 ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget én állom! az apróságokon kívül még vannak blokk alkatrészek és váz tartozékok gyujtások stb! garanciával!
igazándiból az érdekelne, h a búrát le kell-e feszíteni róla, vagy vmi más módon van rögzítve. És a búra egybe jön le, vagy külön van a 2 oldal?
köszönöm az eddigi válaszaid és a képet
szia.
én kb 2 éve végigjártam ezt az utat, ca. 130-150 ezer körül volt. tudok segíteni, ha belevágsz és nem megy valami, vagy ha kérdésed van írj nyugodtan.
sok sikert és még több kitartást
Sziasztok!. Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogyha külföldről behozok egy motort, akkor miket kell fizessek, és kb mennyibe fog kerülni ccakkumpakk az egész?.. Egy rs 125-t szeretnék, 2006nál fiatalabbat!.. Van rá 550.000em. Szűkös.
Semmi, elméletileg a 14 ezres csak az új ducati gyujtásoshoz jó, mert más a fordulatszám jeladó és többet mutat. Ducati 2008 tól volt, Nekem ez a moci 2007 es összetört a műszerem, vettem rá ezt az új fajtát, de nem az igazi! EZÉRT KELLENE EGY 12 EZRES...
gyönyörű festése!
!