minnyá hazaugrok aztán már csinálom is afotókat
üdv gabó:)
de amugy ha nemtetzsik a maszekolás rajta kkor azt egyszerüen megoldható vagy elengedek még eg y500 ast aztán...ennyi::)
minnyá csinálom a képeket:)felrakom ide nekem itt is jó
kicsavartam az anyát ami tartja a lendkereket... hát úgy néz ki ott lesz a probléma, de majd akkor látszik igazán hogy mekkora a baj ha sikerül leszedni a lendkereket meg a gyújtást :/ jóra nem számítok... azért köszönöm a segítséget :)
úgy is próbáltam hogy bennt gyertya a hengerben, másik meg a pipán és úgyis adott terhelés alatt szikrát,-----ez így értelmetlen volt......
oké hogy kompresszió terhelés alatt szikrázik. De bent a hengerben megnő a nyomás és a légtér sűrűsége ill összetétele is más és valszeg ott már nem szikrázik......
van 1 marék 10 percet használt ngk b10eg gyertyám ami már beszerelve nem ad szikrát
Szióka!
Érdeklődni szeretnék, hogy a jobb első lábtartó konzolt(amin a hátsófék van) mennyiért tudnál nekem adni?
Sajnos nem sok pénzem van rá, szóval elérhető áron szeretnék ha lehetséges!
Köszi szépen!
Szia!
erre gondolok énis, csak valahonnan kéne lendkerék lehúzó. amúgy asszem bele van hegesztve az ékem. amúgy úgy is próbáltam hogy bennt gyertya a hengerben, másik meg a pipán és úgyis adott terhelés alatt szikrát, szal valószinü hogy nem jókor kapja. de nemértem hogy állíthatódott el mikor hozzá se értem?!
hogy kint a szabad légtérbe van szikra az csak 1 dolog....... a hengerben más körülmények uralkodnak és lehet h ott már baszik szikrázni..
találkoztam már hasonló szituval ott a lendítőkerék ékje volt eltörve és adta a szikrát csak ugye máshová esett e jeladás ..
Hali! a problémám: henger fúrva, uj dugóval, szikra van (több gyertyával is), karbit megnéztem(ahhoz igazából nemnagyon értek) de benzint kap rendesen és mégsem indul. valaki valami okosság?
Tudnál feltenni képet a tartály felfogatásról amit megmaszekoltak rajt?
Meg ha körbe tudnád fényképezni az nagyon jó lenne.
Ha nem akarod ide akkor az adatlapomon található elérhetőségre is küldheted.
jah meg annyi hogy amugy azt megmaszekolta valaki a tartály felfogatást szóval az már nem igazi rajta :(
sajnos
nemtudtam hogy erre gondolsz éna hátsóra gondoltam először mikor mondtam hogy semmi baja:(
de a képen látható állapotban van!
aham figyi afékkar nincsen meg rajta...mert eladtam róla 500 ért de utángyártott fékkar tök ujjonnan 1610 ftba kerül boltba !
szóval 3500 ért megkapod ha kell!
szia bocs
nehari nemneked akartam küldeni a fejidomot:))
sorold fel hoyg neked mi kell pontosan a fékhez neked mit takar és mi kell!
légyszives tételes felsorolást kérek nehogy félreértsök egymást!
a lóvét nem neked írtam az 5 rugót!
szia hát járni járni fogok valamikor ..mert megyek pályázni géppel de...az még odébb van
de nekem 4000 be csomaggal együtt.az nagyon kevés
5000 be okés de 4be sajna nem!
üdv gabó:)
de amugy ha nemtetzsik a maszekolás rajta kkor azt egyszerüen megoldható vagy elengedek még eg y500 ast aztán...ennyi::)
minnyá csinálom a képeket:)felrakom ide nekem itt is jó