Sziasztok!
Arany színűre eloxált kuplung, és fék kart honnan tudnék szerezni?
ha valaki tud valami infót az lécci írjon!
E-mail cím, vagy link, vagy akármi jól jönne!
Köszi szépen a segítséget előre is!
az érdekes mert 2 fajta festékről beszélünk a fújhatóról és a töményről........ van 1 szorzó ami alapján kilete számolni h 3dl festékből mennyi fújható lessz........
hello
lehet most nagyon hülye kérdést teszek fel, de jobb megkérdezni mint hülyén választani
Kuplung és fékkart akarok venni, de nem tudom h mit kéne figyelembe venni, hogy ne vegyek meg olyat, amit esetleg nem lehet feltenni vagy ilyesmi... link
Itt nézelődtem, de nem tudom h ezek közül mind jó vagy van valami megkülönböztetés esetleg.
Köszönöm a válaszoló(k) segítségét
már megvannak az idomok, vagyis innen onnan összeszedtem olcsón 1-1 idomot. van ami karcos, van ami sérült volt, meg van ami hibátlan.
nem kell olyan fullos fényezés mer ami most van nekem nagyon tetszik , csak gondoltam csinálni kéne valami egyedit is .
Úgy meg persze nem akartam az egésznek nekiállni hogy azt se tudom mennyibe kerül a festék, mert akkor úgy állok neki.
rs dance aza helyzet hogy minőségi fényezést csak minőségi festékkel és jó féynezővel lehet összehozni...ez mind festékféle és mennyiség és minőség függvénye nekem a karbonozés az rs mre 125/ 2002 es hez 70-100 000ftba kerül..
neked nem karbonozás kell szóval kb 40-70 ezer fttal számolhatsz..
amugy meg tök jó álapotú idomokat meg lehet venni kompletten 40 rugóért és ennyi!
én nnem festteném le az enyémet..max ha valami extrát nem találokki de ahogy olvasom szavaidat nem nagyon vagy ott az iylen dolgokban szóval jobban jársz ha rendelsz itt valakitől idomokat......és faszát kapsz is!40 ért!
a régieket meg eladod féláron és kb 20 000 ftra jösz ki az új idomjaiddal..én ezt választanám a helyedben!
Arany színűre eloxált kuplung, és fék kart honnan tudnék szerezni?
ha valaki tud valami infót az lécci írjon!
E-mail cím, vagy link, vagy akármi jól jönne!
Köszi szépen a segítséget előre is!
http://robogotuning.hu/spl/123...
arzhaz @robogotuning.hu
APRILIA RS 125 96-05 VICMA kuplungkar: 71091 VICMA fékkar: 71111
APRILIA RS 125 06-09 74151 74161
lehet most nagyon hülye kérdést teszek fel, de jobb megkérdezni mint hülyén választani
Kuplung és fékkart akarok venni, de nem tudom h mit kéne figyelembe venni, hogy ne vegyek meg olyat, amit esetleg nem lehet feltenni vagy ilyesmi...
link
Itt nézelődtem, de nem tudom h ezek közül mind jó vagy van valami megkülönböztetés esetleg.
Köszönöm a válaszoló(k) segítségét
most gyertek most van minden!
pneu power
elektromos power
160as polini szett(henger+dugó+égéstér)
125ös henger szett
kuplungok
blokkok
gyújtások
trafók
stb..
3db sintesit bontok
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
nem kell olyan fullos fényezés mer ami most van nekem nagyon tetszik , csak gondoltam csinálni kéne valami egyedit is .
Úgy meg persze nem akartam az egésznek nekiállni hogy azt se tudom mennyibe kerül a festék, mert akkor úgy állok neki.
neked nem karbonozás kell szóval kb 40-70 ezer fttal számolhatsz..
amugy meg tök jó álapotú idomokat meg lehet venni kompletten 40 rugóért és ennyi!
én nnem festteném le az enyémet..max ha valami extrát nem találokki de ahogy olvasom szavaidat nem nagyon vagy ott az iylen dolgokban szóval jobban jársz ha rendelsz itt valakitől idomokat......és faszát kapsz is!40 ért!
a régieket meg eladod féláron és kb 20 000 ftra jösz ki az új idomjaiddal..én ezt választanám a helyedben!
mi ezt szoktuk használni és még nem volt rá panasz