Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Extrema-ból származik, de szerintem jó a többihez is!
milyen évj rs-re való?
Sziasztok, keresek műszer egységet, csak hibátlan érdekel, aminek a ford mérője 12.000 ig van számozva 2007 gépre, vagy cserélném 2009 es 14.000 ig skálázott műszerre, előre is köszi
Sziasztok!
Mi a különbség a 2008-as és a 97-es Rs 125 rezójának a felfogatásában?
Itthon minimális eszközzel(bevont elektródás ívhegesztő,sarokcsiszoló) átalakítható, hogy fel lehessen tenni?
Köszi a segítséget előre is!
Persze, kiírtam adatlapomra msn/e-mail címet
Rotax123 hoz mindenem van eladó
Hibátlan állapotú első 125ccm Rs teló, befogókkal, keréktengellyel eggyüt eladó. ára 18000ft
ez az egy képem van csak lámpáról, de egyszerű ki szedni lámpát 4 csavar tartja bele a fejidomba.
helo csak jó állapotu első sárvédöm van=8e ért gyári
holnap készitek képet a fenék lapról.
szia igen
épp most buríttom szétt a blokkot
tök pöpec blokk kb 10 000 kmmrel
szinte öszes alkatrészével... eladó olcsón minden 30 605 6883 köszi
Tudsz adni egy elérhetőséget?
rotax 122?
Az enyém is valószínűleg eladó lesz szezon vége felé, de nem minden áron, nem szeretném elpotyázni majd...
sorry vak vagyok :D:D
Szia
egy kis segítséget szeretnék tőled kérni. Párásodik az első lámpám, ezért szét fogom szedni, h kiigazítsam szilikonnal. Látom h van eladó lámpád. Tudnál nekem küldeni privátba egy pár közelebbi képet, amit áttanulmányozhatok a művelet előtt?
Elérhetőségem az adatlapomon.
valami elérhetőséget adhatnál :D
javíttom! frissen hónolt hengerrel! keveset futott alkatrészekkel!:))06 30 605 6883
SZIASZTOK:
2002 es rs 125 10 000kmmrel frissen hónolt aprilia alkatrészek olcsón eladó cuccokkal...pl henger dugó nélkül 15000 ft jó főtengely 15 000 ft alaplap 10000ft stb szinte minden megvan még hozzé fekete chesterfield idomok 3500 ftper db
30 605 6883 ritkán vagyok fórumon ugyhogy inkább mobilon érdeklődni:)
25 000 ft feletti vásárlásnál a postát én fizetem!
rs felnik 25 000per db tárcsával stb akár külön-külön is!
hátsó féknyereg 4000 ft lábtartók párban 5000 ft kormány kompletten 6000 ft mindkét fele!karokkal
kapcsolókkal markolattal cak um pakk!
Nekem lesz kb 1 hónap múlva egy 2008 szeptemberi 8000km-es gyári állapotú rs-em.Hitellel vagy akár anélkül.Talmácsi replika.
Sziasztok! Nincs közöttetek olyan, aki 2011 júliusa felé megválna a 2006os, vagy annál fiatalabb rs 125ösétől?.. Szoljatok, ha vn! Előre is köszi:)
a fenéklapról tudnál képet küldeni? és még kifelejtettem, hogy első sárvédőre is szükségem lenne, de az lehet karcos meg kicsit viseltes is és mind1 milyen színű, csak azért ketté törve ne legyen:D
Aprilia AF1 Rotax 123 alkatrészek!

most gyertek most van minden!

pneu power
elektromos power
160as polini szett(henger+dugó+égéstér)
125ös henger szett(új dugóval)
kuplungok
blokkok
gyújtások
trafók
vázak
elsővilla

fékek

stb..

3db sintesit bontok

orozoli2002@yahoo.com

0630-435-1769
hello: segédváz fenéklap=5e első szürke üllés=7e
Hello!

Keresek 2006-os fehér RS 125-re a segédvázra alulról illeszkedő fenéklapot, jobb hátsó kis oldalidomot, bal első kis légterelőt ami a fehérhez tartozik, nem a lakk feketét, valamint szürke első ülést. Mindegyikből csak hibátlan állapotú érdekel! Esetleg a kép segít...

Köszönöm előre is