Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trojáknál 16? Jó kis lehúzás
Italmondonál 8ezer ugyanez az alkatrész (www.italmondo.hu)

A gyári nyelv magnézium ötvözet, és puha mint a vaj. Nem véletlen keres mindenki power nyelvet, mert mindenkinek eltörik a gyári alkatrész - általában a szára. Ezzel szemben az utángyártott power nyelv alumíniumból készül, és semmivel nem gyengébb mint a gyári ötvözet, SŐT szerintem erősebb is. A kidolgozás? Volt a kezemben egymás mellett mind a kettő (gyári vs. utángyártott - és egyáltalán nem tűnik kisiparinak a gyári).
Az alkatrész tömege egy ilyen néhány grammos nyelvnél elhanyagolható.
hello. utángyártott trojáknál 16e és az sima alubol van.
gyári meg speciális alu ötvözet ami nagyon künyű,és erős nem hiába az uj ára=36e. de ha felteszed öket ékszer mérlegre utángyártott dupla sulyú meg ki dolzosát sem lehet össze keverni a gyáriéval.
DE ez csak az én véleményem erről kinek mi a szimpi.
mennyi? :D
Utángyártott van 8ért, ami még szerintem jobb anyagból is van mint a gyári ötvözet.
aprilia rs 125 alkatérszek eladok:
érd:ktmktm@freemaill.hu
nézd meg akkor a sorosat számát akkor.
ott képem enyémen látszik, de az enyém 4-5 csatlakozos.
Nem motorra kell, hanem 1 olasz gépre, amin a feszszab ment tropára és csakis soros 6 lábas jó hozzá, ami ugyan olyan mint az új af1 125-é,a csatlakozóról készült kép nélkül nem tudom megmondani h jó e vagy nem.
hello: 8e az ára ez feszabb=aprilia af1 futura-sportpro-rs extremara jó. vagy rx-pegaso-tuareg 1990-1993 ig.
ha kell postázni is tudom.
hello: nekem van power nyelvem= jó állapotu=12e
S.O.S Power nyelve van valakinek? Javított is jó!
Köszi, Misoc, ez az amit keresek, van képed a csatlakozoról is?és mennyit kérsz érte
feszab.
oksa holnap küldöm is de csak este mert 7 ig melózom....
üdv gabó 30 605 6883
működő mociról vettem le....oks holnap megy a kép .......
van!

atta916@freemail.hu
hello
valakinek van keveset használt hajtókara? csak keveset futott és jó állapotban lévő érdekel.
aprilia Alkatrészek és Szerviz!

Csak telefonon érdeklődjetek: 70 389 6486
keresek hibátlan állapotú dobot új rs-re
oké holnap küldöm a képet.
Sziasztok!

Valakinek nincs szüksége Aprilia Rs 125 Törött POWER NYELVRE ?

Ha valaki pont ilyet keres az kérem jelezze.
Kérésre szívesen küldök képeket.
Küldj 1 képet róla légyszi, működik? és az árát, tudod postán küldeni, utánvétes?
Szia!
Vadi új a kesztyű, és csak ez az egy van! Kaptam, de nagy lett rám :(
a kesztyüket ujonan tudod vagy csak ez az egy van?
Eladó Rs 125 cuccok !
olaj tartály
gázkar
önindító
Y idomok
Zár szett
féklámpa kapcsoló
kormány kapcsoló
ELADÓ Motoros Kesztyű!

Schoeller versenykesztyű (Made in Switzerland), Keprotec kevlár protektor (magas ütéselnyelő képességű) az ujjaknál, a bütyköknél, a csuklónál, stb. Erős marhabőr külsőrész, puha tapadós bőr a tenyérrészen, az ujjaknál perforált bőr. Kék – fekete - fehér színű, mérete: XXL/12. Hőálló, víz, kosz, és olajtűrő anyaga van, rendkívül tartós. És a legfontosabb, hogy rendkívül kényelmes, össze sem hasonlítható egy olcsó kategóriás kesztyűvel.
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám).

Ennyiért ÚJ versenykesztyűt? Csak Nálam!
Ár: 16.000Ft (bolti ára 24.000Ft)

ELADÓ Motoros könyv!

- Ifj. Petró Lajos – Motorozás mesterfokon - új, fóliában
• Szeretnél gyorsan, biztonságosan és tudatosan motorozni? Akkor ez a könyv kell neked!
• Vadi új, még fóliában van! Könyvesbolti ára 4000 Ft felett!
Ár: 2.500 Ft

mail: tyt001@freemail.hu
tel: 70/6199777
Dobj már légyszives képet róla. A tankról