Nekem egy ROTAX 122 KOMPLETT KIEGYENLÍTŐ TENGELY kellene meghajtó fogaskerékkel együtt, persze csak használt de jó állapotú.
Ha esetleg van valakinek akkor érdekelne hogy mennyibe kerülne.
Nem én hívtalak uram! Ne haragudj meg, de kiment a fejemből, hogy lejár a műszaki a kocsimról, amire kell minden lóvém, és sikerült még 5ezer forintos kárt csinálni magamnak, ezért kérlek könnyelmű kijelentésem sztornósnak minősíteni. Nem tudom megvenni ebben a hónapban.
aprilia rs cuccok olcsón eladók szinte minden van! haívj vagy üzenj megbeszéljük:)
az alkatrészeket amiken aképen láttok akkár apróbb részeire bontva is postázom bármit amit kértek szinte:)
szia zotya ,ha te hívtál a rave kupak meg anyelv miatt akkor rendben félreraktam neked csak adj egy címet ha télleg kell acucc mert akkor még ma fel tudom adni de légyszives a mobilomra küld smsben a címedet!30 605 6883
gábor---ha kell még valami akkor mond meg és küldöm együt azt is!
szia zsolt emilben érdeklődj léci máskor mert egyre kevesebbet tudok lenni fórumon.....amugy a rugók darabja 500 ft szóval csak a két rugó kell? vagy másis? van még üvegszálas oldal és fejidomom is ha esetleg valakit....................érdekel:))meg ülés alatt idom is
szóval idomok darbja 3500 ft! vagy kompletten a négy idom 15 rugó de állom a postát!
rs 125 alkatrészek eladók van még minden szinte pl jó főtengely 18 rugó! gyujtás alaplap -lendkerék stb olcsón eladók kp telő első teló!
Nekem egy ROTAX 122 KOMPLETT KIEGYENLÍTŐ TENGELY kellene meghajtó fogaskerékkel együtt, persze csak használt de jó állapotú.
Ha esetleg van valakinek akkor érdekelne hogy mennyibe kerülne.