Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!

Nekem egy ROTAX 122 KOMPLETT KIEGYENLÍTŐ TENGELY kellene meghajtó fogaskerékkel együtt, persze csak használt de jó állapotú.
Ha esetleg van valakinek akkor érdekelne hogy mennyibe kerülne.
A Power kompletten megvan? Mert ha igen lehet érdekelne a dolog, Küldj képet hogy mi van meg hozzá!
Üdv
heló érdekel?
Nem én hívtalak uram! Ne haragudj meg, de kiment a fejemből, hogy lejár a műszaki a kocsimról, amire kell minden lóvém, és sikerült még 5ezer forintos kárt csinálni magamnak, ezért kérlek könnyelmű kijelentésem sztornósnak minősíteni. Nem tudom megvenni ebben a hónapban.
köszike és ha kész akkor várom a képeket és ha pöpec utalom előre a $ vagy uv val eklüldöd
ha zavar akk ne nézd a hirdetéseket........
én nem értem, van külön képesmotor. Nincs már egy értelmes hozzászólás sem, mindenki csak itt árulja a szarjait...
aprilia rs cuccok olcsón eladók szinte minden van! haívj vagy üzenj megbeszéljük:)
az alkatrészeket amiken aképen láttok akkár apróbb részeire bontva is postázom bármit amit kértek szinte:)
itt a dugóméret:)
bocs mobilom 30 605 6883 gábor! címedmiatt!
szia sanyi megnézem holnap ha belefér akkor küldöm is de sms ben elküldhetnéd a címedet amire póstázhatom!
köszi
XD
itt a másikoldal
a fejidom jobb és bal oldalát is le tudnád fotózni?
az olajpumpa fedél kell ha belefér 1000ft-ba postával ( sima levélként)
pénzt utalnám
szia zotya ,ha te hívtál a rave kupak meg anyelv miatt akkor rendben félreraktam neked csak adj egy címet ha télleg kell acucc mert akkor még ma fel tudom adni de légyszives a mobilomra küld smsben a címedet!30 605 6883
gábor---ha kell még valami akkor mond meg és küldöm együt azt is!
heló itt vannak a képek!
az idom belsején szivacs van
szia fiu nem írtál emilt hogy mit kérnél a cuccokért nekem kéne tőled a sztender kapcsoló ami van az a fekete vezetékes kis gombdolog!
szia zsolt emilben érdeklődj léci máskor mert egyre kevesebbet tudok lenni fórumon.....amugy a rugók darabja 500 ft szóval csak a két rugó kell? vagy másis? van még üvegszálas oldal és fejidomom is ha esetleg valakit....................érdekel:))meg ülés alatt idom is

szóval idomok darbja 3500 ft! vagy kompletten a négy idom 15 rugó de állom a postát!
rs 125 alkatrészek eladók van még minden szinte pl jó főtengely 18 rugó! gyujtás alaplap -lendkerék stb olcsón eladók kp telő első teló!
Eladó dolgok Aprilia RS 125- höz, vagy Rotax 122 blokkhoz!

- Aprilia RS125 henger
Rotax 122 Henger, Nicasil sérült. Hüvelyezni, vagy nicasiloztatni kell. 10.000km-t futott.
Ár: 2.500 Ft

- RS125 power nyelv
Rotax 122 Power nyelv, törött, szakszerűen megjavítva (csavarozott + ragasztott) – méretpontosan.
Ár: 3000 Ft

- Aprilia RS 125 Fúvókák
2 db Rotax 122 (28 Dellorto) főfúvóka. Az egyik 128-as, a másik 133-as méretű.
Ár: 500 Ft/db

Eladó kétütemű motorolaj!

Castrol Power 1 TTS, kétütemű 100% szintetikus motorolaj. 3 flakonnal van.

Ár: 2.800 Ft/Liter

Mail: tyt001@freemail.hu
Tel:70/6199777
Hello!
A power kompletten van? Nyelv is jár hozzá? Akkor elkelt!
Legalsó kép baloldal felűlről a második
persze holnap csinálok!
érdekelne az idomszett 25ezerért ,tudnál csinálni jó minőségű képet a fejidomról?