Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6 vezetékes a fesz!
Powernyelvet valaki!ha javított az se baj!
Semmi baj, csak nem tudom pontosan kivenni a meglévő képről, hány vezeték megy bele.
szia nekem van tankom 2000 ftért vihető de nincsen benne zár:(
van kmplett rs 125 öm bontva olcsó alkatrészekkel..
30 605 6883
szia én gyökér elfelejtetem képet csinálni de a képen látszik hogy 6 lábas és be van öntve alapból iylen gumival ,gumiágyban van és a kivezetéseit meg ugyis látod ahoygan a vezetékek kijönnek..szóval nincsen saru része hanem fixen jönnek ki belölle a képen is látható vezetékek...
szia akkor azt tudnám ajánlani hogyha óccsó pézés meg tudsz venni töröttet és tudsz olcsón hegesztetni akkor vedd meg és csináltasd meg magadnak sosem lehet tudni hogy mikor lesz rá szükséged..üdv
helo Sanyi 502 ne haragudj de mégse kell a lámpa. BOCSÍÍÍ
Helló, köszi a választ, kérnék 1 képet róla ha megoldható, ha stimmel vevő vagyok, köszi
Hello. nekem van feszabályzom=8e ha kell postán is tudom.
rendben annyiért viheted
adok egy telefonszámot: 70/211-5956
am hova valósi vagy?
Érdelődés szintjén valakinek műanyag tankja taksapkával mennyi pénz lenne. Jó a sport proé is a tankborítás nem kell.
vagyis annyira gondoltam
nemtom én egy tizest adnék érte
burn !
neked mennyit ér?
Nincs msn.-em.!Irj email cimre: apriliamotorok@freemail.hu
Szervusz! Semmi probléma, vettem már mástól, csak hát őőőőőőőőőő az is törött! (egyem a szívét )
Szóval ma utánajártam AWI hegesztőnek aki meg tudná szépen hegeszteni!
Holnap elviszem, és lehet hogy hétvégére már készen is lesz!
így lesz 2 pár lábtartókonzolom!
az az msn címem csak lemaradt
Helo Sanyi 502 ha még áll az ajánlat akkor valahogy kapcsolatba kéne lépni egymással
sema_666@windowslive.com
sziasztok szereztem új alkatrészeket! ha esetleg valakit érdekel!
vannak rotax 123-as alkatrészek töménytelen menyiségbe!minden van!
van még 1 rotax 127-es blokkom is csak henger nincs a többi minden van! egybe vagy külön is eladó!(blokkfelek,váltók,hegerek,lendkerék,főtengely,kuplung,stb.,
szóval minden! akkor vannak még af1 futura fejidomom lámpával vagy anélkül! oldalidomok,főváz ,segédváz, hátsó villa,légszűrő, !,takaróidomok, műszerfal ! arrow sport kipufogorendszer .gyári rendszer, van még 1 rx hátsó telló is makulátlan!
ird meg mi érdekel és mondom hogy van e és menyibe!
vagy:msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
esetleg
beszámítok af1 futura viszapillantótükröt és első ülést!
Ilyet keresek, aturus@freemail.hu, köszi
köszönöm nyugtáztam és megnézem....üdv gábor
aturus@freemail.hu

aprilia 125 -6 lábas feszszab.
olcsó eladó cuccok rs 125 höz:)
30 605 6883 üdv gabó
ment a válasz!
szia sajnos még nekem sem hozták meg szóval ha tudsz máshol venni kakor vegyél nyugodtan énb még nem jutottam el az alkatrészekeig sajna:((
bocs ha miattam vártál eddig----