Shox Mondial M-es, tökéletes állapotban!
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
Szia MÓVÁRIDRZ!
Múltkor ajánlottad, hogy tudnál nekem szerezni hátsófék oldali lábtartókonzolt!
Hát most már szükségem lesz rá ha lehetséges még, mert amit vettem az is el van törve! :S:(:@
Ma kézbe vettem, és az alsó fül mellett kb 10mm-re el volt törve!
Esetleg valami elérhetőségedet megadhatnád(pl.:MSN,e-mail) ahol tudnánk tárgyalni ez ügyben!
Nagyon szépen köszönöm: Tóth Béla
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget nektek!
A 2008-as rezonátor ami fent van, az már volt szétvágva, látszik rajta a hegesztés!
Ezek szerint aki végezte a "műtétet", az semmit sem értett hozzá!:S
Mikor megvettem a sráctól, nekem azt írta, hogy a katalizátort kivették a szervizben belőle!
Ezek szerint valami még is csak benne maradt!
hát azt hiszem lekapom, és bemetszést végzek rajta:D:P
Bevont elektródás ívhegesztővel össze fogom tudni hegeszteni vajon? Hegesztő a szakmám, csak meg oldom! :D
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Remélem eredményes lesz a beavatkozás! :D
szia bomba metaxa......a sérülések úgy vannak benne hogy nem az égéstérben hanem már az alsó szonyánál vannak a hengeren belül asérülések szóval ott már nincsen robbanás és kompresszióveszély emiatt mert akkor már ott fordul vissza kb oylan mélyen a dugó....ezek lennének üdv.
A rezonátor belsejében keresd a megoldást. Én nem vágtam még szét ilyet, de képeken látni, hogy nem üres, katalizátor és egyéb csövek, terelőlemezek vannak benne. Feltételezem, hogy a katalizátor működése 'kéri' a magas gázhőmérsékletet, amitől a hangtompító belseje is izzani fog. De legalább nem rakódik tele el nem égett olajjal...
tel.: 06-30-388-94-91
e-mail: 06303889491@citromail.hu
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
06304706011
Múltkor ajánlottad, hogy tudnál nekem szerezni hátsófék oldali lábtartókonzolt!
Hát most már szükségem lesz rá ha lehetséges még, mert amit vettem az is el van törve! :S:(:@
Ma kézbe vettem, és az alsó fül mellett kb 10mm-re el volt törve!
Esetleg valami elérhetőségedet megadhatnád(pl.:MSN,e-mail) ahol tudnánk tárgyalni ez ügyben!
Nagyon szépen köszönöm: Tóth Béla
így több pacit lehet kihozni a hengerből
üdv gabó
30 605 6883
ugyan:)
de amugy mit jelent az hogy reszeltetésre veszed?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget nektek!
A 2008-as rezonátor ami fent van, az már volt szétvágva, látszik rajta a hegesztés!
Ezek szerint aki végezte a "műtétet", az semmit sem értett hozzá!:S
Mikor megvettem a sráctól, nekem azt írta, hogy a katalizátort kivették a szervizben belőle!
Ezek szerint valami még is csak benne maradt!
hát azt hiszem lekapom, és bemetszést végzek rajta:D:P
Bevont elektródás ívhegesztővel össze fogom tudni hegeszteni vajon? Hegesztő a szakmám, csak meg oldom! :D
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Remélem eredményes lesz a beavatkozás! :D
Köszi szépen!
Üdv.: Béci
de remélem nincs harag
Érdeklödni 06-20-231-5840