Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tyt visszaírtam a mailra!
KÖSZI!
Itt érdeklődj:
tel.: 06-30-388-94-91
e-mail: 06303889491@citromail.hu
Shox Mondial M-es, tökéletes állapotban!
Ára FIX 30.000 Ft, postával 32.000 Ft.
Meg van egy Sidi Vertebra csizma 42-es, 20.000 Ft-ért, a képen látható sérüléssel, abszolút nem vészes, a talpa nagyon minimálisan van megkopva (ahogy a képen is látszik).
Ha mind a kettőt elviszed, akkor 45.000 FT!
Sürgős lenne!
nekem is van,ha érdekel
06304706011
Szia MÓVÁRIDRZ!
Múltkor ajánlottad, hogy tudnál nekem szerezni hátsófék oldali lábtartókonzolt!
Hát most már szükségem lesz rá ha lehetséges még, mert amit vettem az is el van törve! :S:(:@
Ma kézbe vettem, és az alsó fül mellett kb 10mm-re el volt törve!
Esetleg valami elérhetőségedet megadhatnád(pl.:MSN,e-mail) ahol tudnánk tárgyalni ez ügyben!
Nagyon szépen köszönöm: Tóth Béla
helo szotyiii mennyiért adod?
ha kel akkor olcsóbban is odaadom a hengert-----mint 18 alá is mehetek..30 605 6883
elküldöm szakihoz aki módosítja a kipufogó nyílást és a felömlőket
így több pacit lehet kihozni a hengerből
szia együtt 20 000 külön pedig 4 000 ill 18000
Nem sajár kezűleg faragja, hanem valakinek odaadja tuning henger faragás céljából...
eladó a képen látható hengerfej és henger apró hibával --a kettő együtt 20 000 ft ! a henger frissen lett hónolva nulla kilóméter van most benne

üdv gabó
30 605 6883
Mennyi az ára a hengernek és a hengerfejnek?
nincs harag..persze:)
ugyan:)
de amugy mit jelent az hogy reszeltetésre veszed?
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget nektek!
A 2008-as rezonátor ami fent van, az már volt szétvágva, látszik rajta a hegesztés!
Ezek szerint aki végezte a "műtétet", az semmit sem értett hozzá!:S
Mikor megvettem a sráctól, nekem azt írta, hogy a katalizátort kivették a szervizben belőle!
Ezek szerint valami még is csak benne maradt!
hát azt hiszem lekapom, és bemetszést végzek rajta:D:P
Bevont elektródás ívhegesztővel össze fogom tudni hegeszteni vajon? Hegesztő a szakmám, csak meg oldom! :D
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Remélem eredményes lesz a beavatkozás! :D

Köszi szépen!
Üdv.: Béci
ha látnám a kezembe lenn máslenne de messze laksz és így nem merem
szia köszi szépen a képeket de az az igazság h nekm a henger reszeltetésre kellene és nem merem megvenni ígyy
de remélem nincs harag
Pályaidom eladó. 96-05-ös évjárat. Tank, fejidom plexivel, 2 oldalidom, faridom, alsó összekötő Egyben 45.000 forint

Érdeklödni 06-20-231-5840
szia bomba metaxa......a sérülések úgy vannak benne hogy nem az égéstérben hanem már az alsó szonyánál vannak a hengeren belül asérülések szóval ott már nincsen robbanás és kompresszióveszély emiatt mert akkor már ott fordul vissza kb oylan mélyen a dugó....ezek lennének üdv.
nekem van !
amit beszéltünk arról kelelne nagyobb kép meg úgy az egéssz hengerről minden irányból :D
tess ott a megoldás azt kellene eltávolítanod
Én is erre gondoltam, de azt mondta kivan belőle már szedve...
A rezonátor belsejében keresd a megoldást. Én nem vágtam még szét ilyet, de képeken látni, hogy nem üres, katalizátor és egyéb csövek, terelőlemezek vannak benne. Feltételezem, hogy a katalizátor működése 'kéri' a magas gázhőmérsékletet, amitől a hangtompító belseje is izzani fog. De legalább nem rakódik tele el nem égett olajjal...