Figyusz zsolt azt tudom mondani hogy holnap felhívom az aprilia szalont győrben aztán megkérdezem azt hogy miilyen a 7800 as! aztán ha jót mondanak rá akkor viheted is!
vagy tudodmit itt a számuk beszélj velük egy telót megér és akkor tisztáábban látod és korrekt választ kapsz tőlük amire csak rákérdezel!
06 96 415-195 kéri istván üzletvezető
az nem nagyon van favorit tudok párat!
pl ha nekem lene 10 sport pro farokidomom fejidom akor elvinék
elsötelo bovdenek az rs be meg anyira nem vagyok bene mert még azt nem bontotam sajna
5-6 ezres fordulaton dadognak, de kiszedhető a fojtás, csak egy idő után ugyanazt fogja csinálni, legalábbis nekem csinálja és inkább veszek fojtatlant, bár a 7800as számú nem tudom milyen, gondolom régebbi fajta lehet
főtengely nekem 30 ba van 1 zsir uj hajtokaros! 20 km van a főtengelybe a váltót én oda adnám 8 ba kompleten!
henger huzotat nem vesz meg senki
max ha honoltatod! úgy dugóval 30 -35 nekem most van 2 henger magába 20.000 ft/db adom!
Megnézem de én előbb arra értettem hogy megvan hogy a pover konzol van meg!
ha kell akkor viheted is!
holnap fel is tudom adni postára!
merg minnyá küldök képet az elektronikáról is!
pill
Pont akartam kérdezni hogy mikor indul be vagy mikor lesz valami már:))
de megadtad a választ rá:)
annyit kérdeznék még hogy fasza főtengely illetve csak jó dugó és kicsit húzott henger miylen áron szaldgál?
pl még váltóalkatrészek?
komplett kuplung....iylesmik
én itt vagyok!
csak nincs most sajna senkinek pénze vásárolgatni meg most senki nem szerel a hideg meg a rossz idő miatt
most bevásároltam én is 1 ideig míg nem mennek el cucok addig pihi!
fel van töltve a készlet ! várom a tavaszi szezonkezdést majd akor lesz forumó dögivel
szia fiu erre gondoltál ami ott van fennt a kipufogó csonk felett arra az alumínium házra ami picit kilátszik? arra gondolsz póvernyelv tartó konzolra?
vagy tudodmit itt a számuk beszélj velük egy telót megér és akkor tisztáábban látod és korrekt választ kapsz tőlük amire csak rákérdezel!
06 96 415-195 kéri istván üzletvezető