Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello,van egy műszerfalam eladó,új fordulatszámmérővel,a km ora üvegje törött,meg a hömérö-é is meg van repedve,de egyébként működik,pici pénzért odaadom csak vigye akinek kell,érdeklődni email:vincze_dani@mailbox.hu,vagy tel:06305927963
Na szóval! :D
Van a 2008-as kipufogó dob!
Annak a belsejében van egy lyukacsos cső,melyet körbe vesz a gyapot,és a gyapotot veszi körbe a dob külső palástja!
Na kérem szépen nekem kb 3kilóméter megtétele után felizzott a dobban az a lyukacsos cső, és szeretném megtudni, hogy miért lehetséges ez!
Atta-val beszéltem MSN-en, és ő írta, hogy azért lehetséges, mert az újabb Rs 125-ökön a katalizátoros kipufogók anyaga valamivel vékonyabb,mint pl a 97-es RS 125 kipufogója, és ezért hamarabb fel melegszik a dob!
Szóval sikerült utána járnom a dolognak, bocs, hogy ilyennel mozgattam az agyatokat!
További szép napot!
Üdv.: Béci
Nekem van elsö lámpám 15 000ft
Nekem van inditómotorom rotax 123.-as blokkra lepróbált hibátlan 8000ft ha érdekell
nem inkább a gyapot izzik a dobban? mert olyan már láttam,de hogy a perforált cső,olyan még nemigazán.... ettől lehetséges...
nem tudom hogy én vagyok ennyire hülye, de ez nekem nem tiszta... "felizzott a dobban a perforált cső" ez valójában mit takar? :)
aprilia011 Bocsánat!
Teljesen igazad volt, hogy nincs semmi más a kipufogó dob belsejében!

De akkor miért izzik fel belül a perforált cső?
Ennyivel vékonyabb anyagból van a dob, mint a 97-esé?
Valaki hasonlót produkált már, hogy 97 körüli Rs 125-re felrakta a 206-2010-es rezót+dobot, és felizzott a dobban a perforált cső?
Esetlegesen valami baja lehet ettől?:O

Segítsetek!
helo: nem tudom szint mert több is van az tudom hogy van de hogy ép milyen szinű azt nem. talán egy jobbos fekete van, balos meg csak fehér van.
lehet ám hogy csak bronz vagy szénkefe cserére szorul azt ennyi! 500 ft-os tétel:)
köszi

amugy egy csomó cuccom van még az rsből és télleg csak pár ezret kérek acuccokért itvan néhány példa
ja, hat igen, tenyleg olcson adod a cuccokat.. most kuldtem e-mail enek a sracnak akinek kell azt majd megirja hogy mi a baja.. ki a franc tudja, most akart elso telot venni tolem mert enged a szimering :-)
értem én hogy önindíttó de valaki egyben adja el...azthittem hogy neked bendixxel együtt...én anapokban adtam el fasza állapotban 5 rugóért az enyémet:(
bocsi akkor...
nem bendix kell, hanem pont az onindito.. :-(
szia nekem van jó állapotú bendixem rotax 122 höz 3000 ért ha érdekel...
30 605 6883
hali! nem tud valaki olcsóé aprilia rs 125-höz való első lámpát (a szív alakúra gondolok)?!?!?!?!?!?!?
szia bombametaxa
itt vannak akért példányok iylen állapotban frissen hónolva apró hiba maradt benne.....ez volna akkor..........ha érdekel akkor hívj fel mert holnap tudnám is küldeni kb este 9 ig leszek gép előtt ma ! ha érdekel akkor egyből adhatnál egy címet is mert hamar le akarom rendezni mert ha neked nemkell eladom másnak.... sürget az idő! the time iz short:)
Fekete színű van?
a jollymoto corsa rendszerhez volt csináltatava . pesten csinálták de nemtudom h kicsoda ..
a karbonmatricát és a zöld jolly feliratot én raktam rá
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125-3978648
szia szerintem benzin szint állíttás ha lehetséges vagy levegő csavar állítás és karbi tisztíttás..............és a többi és a többi...
ha kitakarítod a karbit az csak fél gíőzelem meg kéna nézni A TANKOT IS HOGY MENNYIRE TISZTA....ha műanyag tankos akkor simán leveheted és én a hejedben ,elvinném kutra a takot és nagy nyomáson kinyomatnám magasnyomású mosóval..kb 100 ft ba kerül és tutira tiszta lesz....fémtankot is kinyomathatod szerintem csak utána ha hazavitted akkor szárítsd ki izomból és keverék benzinnel löttyintsd átt hogy tapadjon a tank belső falára és elzárja az olaj a levegővel való érintkezést a belső felével...üdv
Heló! igen 122 es é 10 ezer kompleten
helo!
onondito rotax 122-hoz? mennyi?
nem tudja vki az miért van h jár a motor és mikor gázt adok akkor le akar fulladni? ( van benzin nem ez a baj ) én karburátor tisztításra gondolnék... vkinek vmi ötlet? köszi előre is
valakinek eladó gömb rs 125 első - hátsó felni? érdekelne..
Érdekelne a váltókar.
Ha fent leszel msn-en írok.