Kérdezted, hogy érdemes-e... Ha nincs pénzed a drágábbik megoldásra, akkor vágasd szét. Nincs kérdés. Az eredmény kb a ráfordított költségekkel lesz arányos.
Igaz, de az arrow még használtan is 60 körül van, szétvágni meg maszekban is kevesebbért csinálják, és ha a teljesítmény hasonló akkor nem akarok sokat költeni rá.
Nos ez én rs-em nullanyolcas, euro hármas kipuval, szóval szerintem van benne katalizátor, csak nemtom ha kivenném akkor a teljesítmény mennyire nőne, vagyis érdemes-e vacakolni a szétvágással meg a hegesztéssel?
Este csapunk egy kört Pesten. (Váci út, Andrássy, Körút, Rakpart, stb + Meki :D )
Ha valakinek kedve támad hozzánk csatlakozni, akkor negyed 10 és fél 10 között találkozunk a Nyugati téren az óránál!
Minél több az RS, annál jobb :)
Igazából én a kipu ban lévő fojtásra gondoltam, mert azt érzem, hogy az enyém nincs megfojtva, de ha van a kipuban, és kivenném kíváncsi lennék mennyire növekedne meg a teljesítmény, de feleslegesen nem akarom a kipufogót szétvágni.
Ezt az oldalt találtam, hogyan lehet még többet kihozni rs-ből. Igazából egy 1kw-os rs-t alakítanak át pv szelepesre. Engem az érdekelne, hogy a fp-es rs-nek is van e a rezóban CAT ahogy a fórumon nevezik, vagy nincs, vagyis érdemes-e szétbarmolni egyet?
Illetve a CDI-be furnak egy lyukat http://i838.photobucket.com/al... itt találtam, ez számít valamit a pf-es verzióknál?
hi
eladó egy jó állapotú 1 éve perselyezett de azóta NEM használt 160as polini henger hengerfejjel együtt...60,5es átmérővel
elérhetőség adatlapon. OTT érdeklődj NE itt
Tegyél rá Arrow-ot.
Ha valakinek kedve támad hozzánk csatlakozni, akkor negyed 10 és fél 10 között találkozunk a Nyugati téren az óránál!
Minél több az RS, annál jobb :)
atolfügg milyen évjáratu az rs-ed meg midnen.
de vágásnyomok sincsenek rajt
egyébként a 71000-s cdi-kben van híd amit kilehet szedni és némelyik kipuban is akad fojtás. enyémbe pl volt.
ez az első link, ami kimaradt
Ezt az oldalt találtam, hogyan lehet még többet kihozni rs-ből. Igazából egy 1kw-os rs-t alakítanak át pv szelepesre. Engem az érdekelne, hogy a fp-es rs-nek is van e a rezóban CAT ahogy a fórumon nevezik, vagy nincs, vagyis érdemes-e szétbarmolni egyet?
Illetve a CDI-be furnak egy lyukat http://i838.photobucket.com/al... itt találtam, ez számít valamit a pf-es verzióknál?
Köszönöm.
eladó egy jó állapotú 1 éve perselyezett de azóta NEM használt 160as polini henger hengerfejjel együtt...60,5es átmérővel
elérhetőség adatlapon. OTT érdeklődj NE itt