ha nem huzod akor 1:50 be kever a motor ha midnen igaz. ergo 50literhez megy el egy flakon olaj.
a 2500 forintos darabár pedig elég jo a boltihoz képest
Sziasztok
egy liter castrol racing power 1 2t motor oljas meddig elég?kb hány km? (tudni kell rólam hogy nem hajtom agyon a gépem, néha kigyorsíthatok vele de nem végelem.... azaz étalgosan használom féként 8000 alatt
Aprilia rs 125 típusú motorom van
Hello!
Agip Racing-et lehet hogy tudnék szerezni. Ez tartalmaz ricinust is. Az lenne a kérdés hogy ki kéne üríteni a tankot ahoz hogy mehessen bele az agip vagy ez az olaj keveredhet6keveredik más full synth olajjal? Krosszmotorba lenne amúgy. A ricinus ki is tud száradni. Mennyi ideig áll el egy felbontott doboz kb.
Köszi
Hali. Tudnátok segíteni, hogy a power nyelvet ne fordítva tegyem vissza mert nem néztem meg alaposan mikor kivettem,és nem akarom fordítva visszatenni, előre is köszi:)
Megnéztem a cdi-t és a szám alapján folytás van benne de amit ti írtatok az a fojtás 5-6 ezer között van nekem meg pont ezen a fordulaton használható A forgalmi szerint 21kw os
Sziasztok!
Egy 125-ös 95-ös évjáratú (már szívlámpásra) keresek fejidom tartó konzolt. Ha valaki tud eladót vagy hogy honnan tudnék szerezni megköszönném! Illetve hogy az 50 ccm -is fejidom tartó konzolja jó-e rá? Kösz!
hello
nincs valakinek eladó tankja? a gömbölyű rs re kellene.
esetleg cserébe tudok idomokat ajánlani. és még az ülés alatti idom érdekelne ha van valakinek
a 2500 forintos darabár pedig elég jo a boltihoz képest
egy liter castrol racing power 1 2t motor oljas meddig elég?kb hány km? (tudni kell rólam hogy nem hajtom agyon a gépem, néha kigyorsíthatok vele de nem végelem.... azaz étalgosan használom féként 8000 alatt
Aprilia rs 125 típusú motorom van
4 liter 10 000 Ft-ért jó ár szerintetek?
Agip Racing-et lehet hogy tudnék szerezni. Ez tartalmaz ricinust is. Az lenne a kérdés hogy ki kéne üríteni a tankot ahoz hogy mehessen bele az agip vagy ez az olaj keveredhet6keveredik más full synth olajjal? Krosszmotorba lenne amúgy. A ricinus ki is tud száradni. Mennyi ideig áll el egy felbontott doboz kb.
Köszi
Eladó Rotax 122es koplett váltóm!
Ha valakit érdekel jelentkezzen
elöre is köszi
Egy 125-ös 95-ös évjáratú (már szívlámpásra) keresek fejidom tartó konzolt. Ha valaki tud eladót vagy hogy honnan tudnék szerezni megköszönném! Illetve hogy az 50 ccm -is fejidom tartó konzolja jó-e rá? Kösz!
Egy Rs-t mennnyi pénzből lehet forgalomba hellyezni?
Van 36os is
nincs valakinek eladó tankja? a gömbölyű rs re kellene.
esetleg cserébe tudok idomokat ajánlani. és még az ülés alatti idom érdekelne ha van valakinek