ki milyen olajat ajánl a rotax 122-es blokkba? most akarnám cserélni. és ha lenne valakinek egyébb tippje hogy 12000es szerviznél mit kellene kicserélni a motoron írjon
hello
megvan még a gömbölyű rs hez a két y idomom és a farokidomom üléssel, 5000 ft plsu postáért odaadom, vagy csere is érdekel ülés alatti idomra, hátsó lámpára.
Vagyok is
ŐŐ megvannak még a gumik amik szimpatikusak nekd
Ha komolyan érdekel postán eltudom küldeni őket
Megadom a számom nyugottan hívj fel és megbeszéljük
06703818737
nah csoki
Nekem eddig minden motoromnál másfél csavarással lett jó...
Beleértve az rx 125-öm-et is (34-es karbi)
Nem akarok okoskodni de nekem 1 szerelő azt mondta a gyárilag karbis mocik mindegyike ilyen beállítással jön ki de a kopásoktól ez változik idővel (pl henger,karbi stb)
an 1 fasza kis hátsó gumim alig használt pirelli diablo nem tom h jó-e az rs-re az új aprilia sx 125-ökön is ilyen van
10ft-ért fihetitek (újonnan 26500ft) vagy csere alkatrészekre..
Nem hülyeség. Egyébként a 1.5 fordulat csak a biztos alap. Onnan kell finomítani a dolgot. Teljesen betekert állástól szegényíted a keveréket és amikor a legmagasabb a fordulatszám akkor jó. Azért írtam h. 1.5, mert ha másfélre van nyitva és ott optimális, akkor biztos lehet benne hogy megfelelő méretű az alapjárati fúvóka. Ha el kell zárnia a szállítást vagy növelni akkor vagy nagy vagy kicsi az fúvóka.
én repsol olajat használok az apriliámhoz!
repsol 10w40-et tegyél a hajtómübe!
adig ne cserélj semit mig nincs baja!
megvan még a gömbölyű rs hez a két y idomom és a farokidomom üléssel, 5000 ft plsu postáért odaadom, vagy csere is érdekel ülés alatti idomra, hátsó lámpára.
ŐŐ megvannak még a gumik amik szimpatikusak nekd
Ha komolyan érdekel postán eltudom küldeni őket
Megadom a számom nyugottan hívj fel és megbeszéljük
06703818737
nah csoki
Eladó 2 pár gumiabroncsom
110/70R17; 150/60R17 Dunlop Sportmax D208F 8.000Ft a 2db
120/60R17 :Metzeler Sportec M3 4.000Ft
150/60R17 :Pirelli Dragon Evo Mtr22 4.000Ft
A gumik jó állapotban lévőek,repedés,sérülés,javítás mentesek.
Ha vkit érdekel írjon
Beleértve az rx 125-öm-et is (34-es karbi)
Nem akarok okoskodni de nekem 1 szerelő azt mondta a gyárilag karbis mocik mindegyike ilyen beállítással jön ki de a kopásoktól ez változik idővel (pl henger,karbi stb)
Sárbogárdról vagy környékről van valakinek rs-e? Hamarosan vennék egyet, és meglesném milyen élőben.
cdi fojtás közvetlen a kivágott kocka előt van ugye? mer nekem mintha ott kilenne törve rendesen de mégis néha megtorpan
10ft-ért fihetitek (újonnan 26500ft) vagy csere alkatrészekre..
Üdv!