Heló! Oan gondom lenne, hogy 6000-nél nem pörög többet a mocim.. a karburátorral sincs semmi gond, kipucoltam... És mégis... Mi lehet a gond?:o lehet hogy a powernél van vmi?:o Segítsetek légyszi... köszi...
-nem írok rá semennyit
-nem imádkozok hogy idén nyáron elvigyék, mivel eléggé nem érdekel, hogy még meddig áll itt a garázsban.
-szóval az sem érdekel, ha csak jövőre viszik el
-mindenki annyiért adja a gépét, amennyiért neki tetszik :)
- legközelebb akkor keress meg ha érdekel a vas :) Előre is millió köszönet, maradok tisztelettel...,
Üdv Srácok!
Tegnap haver Rs 125 jét takarítottam ( power meg karbi )
Akkor vettem észre hogy a szívócsonkja szó szerint szarrá van repedezve
Mondta hogy érdeklődjek már hogy nincs-e valakinek esetleg egy eladó.
Gyári 28as karbi Rotax 122
Csak a tények kedvéért: a gyári motorban 70°C-os termosztát van, ebből adódik, hogy az üzemi hőfok nem lesz 65, sokkal inkább 70-75°C. Nyári kánikulában ezt is csak normál utazósebességen tudja tartani, mikor kap bőven menetszelet. Városi dugóban araszoláskor, sokadik piros lámpánál simán felmegy 85-90°C-ra, ami már túl van az optimális hőmérsékleten bőven.
Még mindig kéne egy kis segítség, még régebben írtam, hogy a motor 4-6 ezer között hirtelen gázadásra fullad, mivel vagy keves, vagy sokall a motor alapon, inkább több benzint adtam neki, nehogy megszoruljon, a subertűn állítottam feljebb, a helyzet picit jobb is lett de 6 ban, 6ezernél még mindig megtorpan, nem az igazi, a levegőcsvart is betekertem tövig, le is fulladt, bár picit járt, most kb 2 fordulattal van kitekerve, és így jó az alapjárat, lehet, hogy a tps szenzor szórakozik velem, mert a motor írja az EFI hibát, de az sokminden lehet.
a többi képet eltudod valahogy juttatni? email vagy toldacuccot.hu stb.
70 389 6486
Egy kép a második rajtról.
-nem imádkozok hogy idén nyáron elvigyék, mivel eléggé nem érdekel, hogy még meddig áll itt a garázsban.
-szóval az sem érdekel, ha csak jövőre viszik el
-mindenki annyiért adja a gépét, amennyiért neki tetszik :)
- legközelebb akkor keress meg ha érdekel a vas :) Előre is millió köszönet, maradok tisztelettel...,
Új rs-hez keresek bal első kis idomot(mellékeltem róla képet h meikre gondolok) matt fekete kellene
Ha vkinek lenne akkor mindenképp irjon,fontos lenne!
Széles utat
Üdv:SaBi
termosztát ki van véve,ugy csak sok az a 90,nem?
ha a hengerfejtömítés szar,akkor nem enfgedné a vizet?
Tegnap haver Rs 125 jét takarítottam ( power meg karbi )
Akkor vettem észre hogy a szívócsonkja szó szerint szarrá van repedezve
Mondta hogy érdeklődjek már hogy nincs-e valakinek esetleg egy eladó.
Gyári 28as karbi Rotax 122
valaki tud ajánlani valami jó festést a gömbölyű rs re olyat ami nem gyári? képeket szivesen fogadok
A képek magukért beszélnek
hirdetés
Eladó sorba került került a full tuningos pályamotorom, aki pályázni akar az most jól jár.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Itt a hírdetésem.
Zsolt
a mérő cucod jo? mert nekem az ha kap egy kis vizet már rögtön hülyén mér...
miota csinálja? menyi km van benn?
olyat csinál a gépem,hogy termosztát nélkül is felmelegszik 90-100 fokra,(Hűtőbe nincs dugulás,kiegyenlítő tartály tele,vizet nem engedi)
mi lehet a baja?