Te sem tudod hogy én ki vagyok, amúgy meg a hirdetésbe azt a le szokták beleirni ami a forgalmiban van feltűntetve...amúgy bocs hogy bunkó voltam csak nem volt tul jó kedvem...csácsá
sziasztok!két kérdésem lenne... mennnyire rizikos 50es papirral venni 125ös gépet?gondolok itt erre a 50est berendszámozosdira!:D ki tudja lesz ilyen valaha?elöre is köszsike!
Igen, Talma gépe is hasonló teljesítményű, tudom hogy rendkívül sokat ki lehet belőlük hozni. Pont ezért kérdeztem, hátha a tied is ilyen. Egyébként én teljesen normálisan "beszéltem". Vagy inkább írtam!
Van közöm a motorokhoz, de normálisan is lehet beszélni, egyébként ezeket meglehet csinálni olyanra hogy 250 körül megyen, egyik motor szerelő ismerősöm monda csak hát nem sok az élettartalma a motornak.
Ajjh ennyi ökör autóst komolyan.. kicsit bennt voltam ma pesten a soroksári úton gengeltem, erre az össze fostalicska versenyezni akart lámpánál, sőt volt egykét vakmerő arc aki jött utána és úgy váltogatta a sávokat hogy néztem mikor töri össze magát nah de komolyan most egy dagadt fickó a mondeójával meg az öreg mercis taxis mi a faszt gondol?! ... yah meg a hülyegyerek a kis polojával a kemény ford focusos és még sorolhatnám... ÖKRÖK, még járatósan is lazán hazabasztam őket..
gondoltam beírom ezt a kis szösszenetet hátha lenyugszanak a 45 lóerős csúcsgép körüli kedélyek
Egyébként meg egyszerűen kíváncsiságból kérdeztem, hogy mitől ekkora teljesítményű a motor. Azt hittem, tudsz bármi konkrét "tuning" kiegészítőt mondani, ami ennyire megdobta. De látom neked sincs sok közöd a motorhoz.
Rs-re keresek szivató bovdent
a karbi 34-es,ha nem mindegy
a műszerfalból szólj, ha eladó lesz a kijelző!
2006-10 üvegszálas pályaidom tankborítással első sárvédővel 30000-
keresek jó állapotú hűtőt rs-re (nem af1)
06306294424
gondoltam beírom ezt a kis szösszenetet hátha lenyugszanak a 45 lóerős csúcsgép körüli kedélyek
nincs valakinek fordulatszámmérő+szivató bovdenje