áh majd komplett motort. de ez zavaro hogy toljam feljebb:D bár sztem a kipum még folytott. bár ha folytott akk lehet még enyit se emnne., viszont nincs rajt nyoma h belenyultak volna.
esetleg ha mondok egy rezo sázmot vki megtudja modnani h vane benn folytás meg hol?
jaja tudom beszélek vele msn-en. de ami neki volt az 6-7000körül torpant asszem. na mind1 holnap cserélek benne gyertyát mer 9es van benne tom nemlehet ettől gond vele, de lesz időm megnézem a cdi-met
tegnap miután kipocoltam a powert észrevettem hogy ilyen 2500as fordulaton csattan egyet. vagyis 2000és 3000között katt. szóval szerintem a powerem+minden jó rajta viszont 8000nél megtorpan. motorikusan tökéletes vagyis húz 4000-től 8ig szóval nincs meghalva a henger meg ilyenek. valami elektronikus folytásra gondolok. pedig ez a motor még a 2003as kiadás. valakinek nincs tapasztalata efélével?
Csatlakozom az előző hozzászóláshoz ! Szerintem is ez a legjobb 125-ös moci
Én a 122-es rotax motorosat szeretem de persze a többi is nagyon király volt már egy pár db.
rotax 123 váltó 4ezer ft
önindító 3ezer ft
Vertex dugó, h bírja?
esetleg ha mondok egy rezo sázmot vki megtudja modnani h vane benn folytás meg hol?
igy lett volna korekt.......
Én a 122-es rotax motorosat szeretem de persze a többi is nagyon király volt már egy pár db.
A legjobb 125ös motor!
Meg vagytok elégedve az RS-sel? Mennyire "vad"?