féknyeregben nincsen rugó!
attól ragad ki ha szennyeződés van benne!
szét kell szedni és elmosni utánna össze új olajjal és jónak kell lennie.
akkor is ki szokott ragadni, ha nagyon kopottak a fékpofák
utcára nekem a 16/40 (gyári) a tuti! kellően robbanékony, városi használatra fasza és van egy 100as utazotempo (nekem az utazotempo powernyitás előtt van).
a 17es első kb fél órát volt fent... olyan mintha lenne + egy sebesség igy az utazo 115 körül mozog, de mértékrendekkel lomhább... ezt egy turásabb verzionak mondanám.
Nekem szükségem lenne olyasmire hogy 96Rs tankidom és két oldalsó idom ha lehet felfogatással de nem baj ha nincs. Jah és az mitől lehet hogy a hátsófék lassan enged ki? A nyeregben a dugattyú rugó kopott volna el?
Ha alapjáraton zárva a power az ugye nincs hatással a teljesítményleadásra? (Ha jól tudom akkor 2500-ig nyitva kéne lennie, nálam zárva van, nagy fordulaton nyit normálisan)
attól ragad ki ha szennyeződés van benne!
szét kell szedni és elmosni utánna össze új olajjal és jónak kell lennie.
akkor is ki szokott ragadni, ha nagyon kopottak a fékpofák
a 17es első kb fél órát volt fent... olyan mintha lenne + egy sebesség igy az utazo 115 körül mozog, de mértékrendekkel lomhább... ezt egy turásabb verzionak mondanám.
te tudod mire akarod használni
Nekem szükségem lenne olyasmire hogy 96Rs tankidom és két oldalsó idom ha lehet felfogatással de nem baj ha nincs. Jah és az mitől lehet hogy a hátsófék lassan enged ki? A nyeregben a dugattyú rugó kopott volna el?
köszi a felvilágosítást
széles utat
39/11 a min átét JTből...
17/43 a max áttét legalábbis JT fogaskerékből
nekem 15/39 faszán gyorsul 150 a vége
17/40-es fogaskerekeim vannak
ez így milyen?inkább végre van így vagy még lehet belőle többet kihozni vagy inkább "gyorsulásra" van most belőve?
Ha valakinek hasonló problémája akadna szóljon és segítek benne
hátsóból vadi uj 43-es van=5000ft
ha kell postán is tudom.
ha kell küldd a posta cimed :apriliars160@freemail.hu ra.
Írj mailt!
Üdv
vagy elektronikában elkell vágni egy lemezt ami eltünteti a folytást
vagy hülyeséget nem akarok mondani:D