irj egy emilt a címeddel,de msnen nem nagyon vagyok,de lehet tudunk beszélni,ha más nem emilben,vagy felhívsz,majd átküldöm a számom emilben.
atisrace@freemail.hu
Inkább telefonszámot adjál te hülyegyerek, ne email cimet. Ha gondolod szombaton megbeszélhetjük élőben is. Lesz jónéhány robogós arc... Pesten leszünk, valamelyik kajáldában...
Miért a scooter weekend nem egy divatbuzi hülyeség?Mindenféle csiribiri dalosfaszom van a szarjaikon,és a depóban ugattatják a őket.
A pályára meg egyik sem mer bejönni,mert fél,hogy fellökjük,és megkarcolódik a krómozott indexbúra.Maguktól eleseni sem tudnak,csak dőlni,olyan lassúak.
Már csak ha a jelentését megkeresed ennek a 2 szónak meglátod mi ez ! (4 évig jártam&indultam-is!) Van verseny rérsze van szépségverseny része és még egy csomó program ! de ez nem ide való ha vmi problémád akad netalán akkor az emailom az adatlapon!
Scooter weekend? Én járok "scooter weekend"-re de ott a motorokon nincs lámpa, slick gumi van, és pályán körbe körbe mennek, időre, egymás ellen. Nem a csiliátorba került agyonrommá tuningolt 6lóerős krómozott kipufogós aeroxokkal füstölnek gumit.
figyelj, legalább tudjuk hogy vannak a földön olyan szerencsés emberek, akiknek 30 felé közeledve nincs nagyobb baja, minthogy a tinédzserek xenont akarnak rakni a motorjukba.. :) na most én is csicska leszek
mondjuk a xenonnak pöppet jobb a hatásfoka. Biztonságtechnikailag sem hátrányos. Hogy a xenontól miért csicska valaki, azt nem vágom.. Ráadásul miért ne rakhatna bármit a motorjára? nem te fizeted ki neki.
atisrace@freemail.hu
valaki nemtudja honan lehet puig plexit szerezni 06- rs re?
ha küldenék neked egy képet tudnál segiteni? egy villa márkájra lennék kíváncsi. elméletileg "eibach" de én nemtaláltam ilyet.
A pályára meg egyik sem mer bejönni,mert fél,hogy fellökjük,és megkarcolódik a krómozott indexbúra.Maguktól eleseni sem tudnak,csak dőlni,olyan lassúak.
feladtad a km óra meghajtásomat?
Jó dolog a Xenon meg minden, de nemigazán "láwolják" a rend őrei, nem? A papíros xenon meg egy kicsit drágább...
Mennyi lenne a gyári dobod? Köszi