Helló! SZÍVATÓKART KERESEK! 2003-tól 2010-ig gyártott RS 125 kormánykapcsolóra!
KOMPLETT BALOLDALI KORMÁNY KAPCSOLÓ IS ÉRDEKEL szintén 2003-tól 2010-ig kék fénykürt gombos kép róla lentebb...
Vkinek a cuccok közül bármi van vagy, ha tud olyan személyt akinél találok értesítsen a: somodibence@vipmail.hu címen! Előre is köszi a segítséget, nagyon fontos lenne!
Kép a kormánykapcsolóról:
Ha gyári a blokk, utcán használod és nem szivattyú adagolja az olajat, felesleges túl sok olajat beletenni az üzemanyagba. Az 1:33-as keverékkel csurogni fog ki az olaj a kipufogó végén... Inkább jó minőségű teljesen szintetikus olajat használj. Ilyen pl Agip Racing, Igol STS-R, Motul 800, Elf Sport2, Castrol K997. Ezekből az 1:40 is elég lesz.
hello
vannak:idomok,telok,sárvédök,hütök,kipufogó,faroki
dom,eke idom,felnik,fékek,ülések,müszerfalak,vilahid,van még rotax 123-as blok is hozzá ami be szar fötengely,memránok,váltok,kuplungok,öninditok,bendix
ek,kapcsolok,
henger sérültek,.........stb rengeteg minden van ha érdekel össze szedek mindent és vidd el jól jársz velle sok minden hasznos eladható dolog van csak nincs idöm rá.
egészet ami itt felsoroltam=50eft oda adom.
érd:06705377495
nekem ilyen kapcsolóm van! extremán volt! ha kell 2000+posta! igy ahogy képen van (bovden és vezetékkel együtt)
Akkor még annyit mondj meg, hogy merre vagytok megtalálhatóak és egy e-mail címet is dobhatsz.
Kb. 1 hónap múlva lesz aktuális a dolog.
KOMPLETT BALOLDALI KORMÁNY KAPCSOLÓ IS ÉRDEKEL szintén 2003-tól 2010-ig kék fénykürt gombos kép róla lentebb...
Vkinek a cuccok közül bármi van vagy, ha tud olyan személyt akinél találok értesítsen a: somodibence@vipmail.hu címen! Előre is köszi a segítséget, nagyon fontos lenne!
Kép a kormánykapcsolóról:
vannak:idomok,telok,sárvédök,hütök,kipufogó,faroki
dom,eke idom,felnik,fékek,ülések,müszerfalak,vilahid,van még rotax 123-as blok is hozzá ami be szar fötengely,memránok,váltok,kuplungok,öninditok,bendix
ek,kapcsolok,
henger sérültek,.........stb rengeteg minden van ha érdekel össze szedek mindent és vidd el jól jársz velle sok minden hasznos eladható dolog van csak nincs idöm rá.
egészet ami itt felsoroltam=50eft oda adom.
érd:06705377495
atta916@freemail.hu
mivel hajtsátok a gépet?mert nekem azt mondta a szerelő h 98-assal kell,meg 40-es keverékkel