1. a Blokk nemfog sose megragadni maxx a dugattyú a henger falához
2. a második képen még homályos képről is látszik hogy húzások vannak benne...
3. ha a dugó kapott akkor a henger is...
4. Taxi 4
élesebb képről jobban belehetne azonosítani...Minőségi új cuccokkal pótold az alkatrészeket ne használt szarokkal mert akkor szopni fogsz folyamatosan!ha kell vmi segítség teló vagy MSn ha fennvok (20/5140810)
még régebben írtam, hogy a motor fura dolgot produkál: kuplung behúzása után a fordulat nem esett vissza egyből alapjáratra hanem 5-6 ezer között járt egy darabig, ma letekertem az alapjáratot, mert eddig 2 ezernél volt most olyan 1200 lehet, most nem csinálja azt h a fordulat megkakad 5-6 ezer között, viszont néha lefullad, menetközbe nem, csak ha megállok. Mi lehet a probléma forrása? Meg az indítás se pöccre megy, kell egy kis gáz, illetve hidegen hiába van szivató, egy idő után lefullad, de ha játszom a gázzal jó.
Bocs Bence hogy nem írtam eddig de dolgoztam reggeltől estig és nem volt erőm gép elé ülni! Olvastam az email amit küldtél! a blokk nem ragadt meg csak a főtengely adta fel a küzdelmet mert az olajcső lecsúszott és nem kapott olajat! A hengeren és a dugón komoly sérülés nem látszik és nincs is! Csak a főtengely kapott, de az nagyon! Képet csinálok és feltöltöm
honnan tudod hogy nekem mi van itthon ? nekem nem lehet pályaidom ?