A képen látható 125ccm aprilia rs bontása. még szinte mindene megvan. bármi érdekel keress meg. email:patvaros87@gmail.com ide a forumra ritkábban jövök
a d209GP 3mm fölött egy picivel jön ki a szalagról...3,2 vmi ilyesmi
ezeknek a gumiknak a közepe majdnem új a szélén van kb1mm kopás!
Pirelli Diablo Supercorsával vizen mentem a Hungaroringen, Pancsiringen...
Térden nemlehet vizbe fordulni vele de gázra nem dobálja magát...
Énis meglepődtem hogy mennyire jól fog vizen pedig alig van benne minta!
Szia! Engem érdekelne a gumi! Milyen mély a profilmélysége a d209-nek?A Supercorsa ajánlott utcára,mert ugye elég kevés rajta a minta?Válaszodat köszönöm!
Dunlop D209 GP garnitúrák és Pirelli Diablo Supercorsa garnitúrák 25000 Ft-ért eladó! Kitűnő állapot, versenypályára ideális!
Van utcára való Dunlop ALPHA-10 és D208 garnitúrák is 15000 ft-tól.
Érdeklődni csak telefonon: 06308519052
Őőő igen, és nem!
Nem vagyok benn biztos, hogy mind az, amit én láttam. De tény, hogy a legfinomabb az.
(pl biciklisboltban vettem bovdenházat, abba is volt bélés, de pl a szivatóm esetében a sodronyon van egy bevonat...)
Nekem a tapasztalatom az, hogy ha az ember 1-2 havonta pár cseppel megolajozza a "bejáratot" meg meghúzkodja a karokat párszor, az elég. Persze így alaposabb, kezdésnek a legjobb.
Megjegyzem, érdemes új bovden esetében is így kezdeni, mert jellemzően csont szárazok. Persze ez ellen orvosság a belső csődarab, de az már csak újabb gépek úri huncutsága, és az is szereti az olajat...
vagy tudok gyári aprilia dobot karbonozott mintával 10eft-ért.(af1-en volt gyárilag)
ezeknek a gumiknak a közepe majdnem új a szélén van kb1mm kopás!
Pirelli Diablo Supercorsával vizen mentem a Hungaroringen, Pancsiringen...
Térden nemlehet vizbe fordulni vele de gázra nem dobálja magát...
Énis meglepődtem hogy mennyire jól fog vizen pedig alig van benne minta!
Van utcára való Dunlop ALPHA-10 és D208 garnitúrák is 15000 ft-tól.
Érdeklődni csak telefonon: 06308519052
Nem vagyok benn biztos, hogy mind az, amit én láttam. De tény, hogy a legfinomabb az.
(pl biciklisboltban vettem bovdenházat, abba is volt bélés, de pl a szivatóm esetében a sodronyon van egy bevonat...)
Megjegyzem, érdemes új bovden esetében is így kezdeni, mert jellemzően csont szárazok. Persze ez ellen orvosság a belső csődarab, de az már csak újabb gépek úri huncutsága, és az is szereti az olajat...
3353177