Igen tudom, én is meglepődtem a méreten, de ezt írja az apriliás program, meg a zacsiján is ez van és igazából nem méregettem, és nem is szoktuk mérni, hanem cikkszám alapján adjuk oda.
de 1,2 -ről én még nem hallottam!
Egyébként szerintem is, nagyobb csavarboltok tartanak. Sajnos Keszthely környékén rám csúnyán néznek, ha ilyesmit akarok, de kelenföldön voltam olyan garázsboltba, ahol a spéci fejű imbuszra amit kértem annyit mondtak, hogy bocs, de csak rozsdamentes van... A finommenetes csavarra meg hogy milyen hosszút, és milyen felületkezeléssel kérem :D:D:D
Megvan az eredeti? Fifikás csavarboltban nem lehetetlen venni, esetleg robogós / kismotoros boltban sem! Győrben van egy ilyen, ott tuti lenne de minta alapján...
Hali. Kéne RS -re lendkerékre anyacsavar. nem tudjátok hol lehet olyat kapni? Esetleg ha a menetemelkedést is meg tudná valaki mondani az is nagyon jó lenne. Üdv
Hihi ha legközelebb ennyit költenél rá, szólj, kevesebből vállalom és házhoz megyek! :)
De tanulságként.. Ha ilyen gondod van, nézz utána.. Ez igencsak vad ár...
Hello!Eladóvá vált Rs 125ösöm rendszámos A1el vezethető!Teljesen felujitott állapotba 2002 9. havi 450.000Ft-ért esetleg MINIMÁLIS alku!Ennyi pénzért szinte ajándék!Eladás oka egyedül az h cross motort szeretnék!itt egy link a motorról: http://www.kepesmotor.hu/april... ha vkit érdekel irjon mailt vagy hivjon mert itt ritkán járok!rossi-18@c2.hu!
Ha visszaolvastál volna a topicban, láthattad volna, hogy mitogeri után szabadon viccelődtem. Aki ezt komolyan veszi, az hát... Pedig igyekeztem akkora számokat írni, hogy épeszű ember el ne higyje. 104 lóerő, meg 250 feletti végsebesség :) Komolyan elhittétek? Természetesen nincs semmiféle RS250-es spanom, és még soha nem is mentem RS250el...
Egyébként szerintem is, nagyobb csavarboltok tartanak. Sajnos Keszthely környékén rám csúnyán néznek, ha ilyesmit akarok, de kelenföldön voltam olyan garázsboltba, ahol a spéci fejű imbuszra amit kértem annyit mondtak, hogy bocs, de csak rozsdamentes van... A finommenetes csavarra meg hogy milyen hosszút, és milyen felületkezeléssel kérem :D:D:D
Iylen anyákat a normálisabb csavarüzletek tartanak pl fabory
a 125-ös 12x1
Rs 125 -be keresek akksit (YB9) hol és milyet érdemes venni ?
(Savas v. zselés ? )
Vagy télre már ne......?
De tanulságként.. Ha ilyen gondod van, nézz utána.. Ez igencsak vad ár...