Az, hogy a rezó hogy szól, egy bizonyos hangerő felett, gyakorlatilag csak a hangtompítótól függ.
Magyarul, nem a rezó szól másképpen, hanem a tompító:)
November 16.-án érkezik árunk olaszból, ha időben megrendeled akkor tudunk hozni.Három típus létezik RS125-re
Alumínium: (53510) 29.750.-Ft
Carbon: (53511) 34.630.-Ft
Kevlár: (53512) 35.380.-Ft www.citybike.hu
nekem nagyon bejön ez a "runnerződ" szín szal a tieden is jólállna. bár lehet a kék felni bezavarna... sztem ugy a legegyszerűbb ha elmész egy boltba, és hozzáteszed a felnihez ugy becsomagolva... látni fogod kb hogy mutat.
am nem szenvedtem vele sokat. progripnek a felnicsikját vettem amivel van ojan kis plasztika. azzal könnyű felrakni, csak én ráragasztottam egy kis anyagdarabot, h ne karmizsálja össze a felnit
persze ajándékba mellé még pár garnitúra gumi meg fékbetét meg tartalék alkatrész...jah meg mivel nem vehet részt forgalomba ezért a ducato-t is adjuk hozzá...az árból persze lehet alkudni...feléért is elvihető de beszámtok méregdrágán lelakott robogót is!
és természetesen mindenre örök garancia van...
BOHÓC
igen tudok róla, nagyon mókolva van sajnos az egész szerkezet. Mondják, hogy szarból nem lehet várat építeni, hát most majd kiderül.
A szimmeringes infot köszi, legalább azon nem kell többet agyalnunk.
Olyanra gondolok, amit Misoc linkelt