nekem nincs is olyan kurva messze, sőt... csak az a gase hogy ugrana a gari ha felraknám, vagy ezzel is csinálhatnám azt mint az elektronikával hogy 4000ként visszarakhatom bele a gyárit mikó" viszem szervízbe...
ja csak megálltunk fényképezkedni azért maradtunk le tudod én is full aszittem h csak kamerázni álltunk meg csak furcsa volt h te miért állsz lentebb
Bencce nyugottan szólíts Kornélnak
HÁt igen, nagyon agyas vagy, vérzik az ujjam remegek és megkérdezed, miért itt állok, itt akarok fényképezni... mondom jóóól van
Hát igen, ha nem maradtatok volna le annyira, akkor láttátok volna az esetet:-))) De igy is fogjátok, mert rajta van vidin.....
mondtam h a bokorban fox csak bevárni:) de az a pillanat, jövök fel.. mondom ez hüye bazmeg leparkol a kanyarban... félreállok... itt akartok kamerázni? és akkor már láttam h fogod a kezed és igy remeg mint a qrva élet... "hüye vagy bazmeg most estem el"
hát jah.... tényleg roncsderbi.. 4en voltunk, közülünk ketten elestek. titkának a végén leesett a csiga meg a kilométeróraspirál, nekem a meg a távtartók a hátsó lánckeréknél, örülök h haza tudtam jönni még... de nagyon meleg volt.. megérte:)
Nekem csak Szerdán kezdődik a fősuli