Ja elég messze, 200Km! De az a legnagyobb baj hogy még a pályák is rohadt messze vannak! Egyedül ahova többször tudok menni az a kecskeméti gokartpálya, de az is 100Km!
Na ennek örülök Na akkor kár keresnem ha már Gádoroson sincs névrokon
A poén az h pl 10 ből 10-en nem tudják hallás után leírni pontosan a vezetéknevem
TZRrr te mondtad h Gádoroson laksz nem??? Mert már kérdeztem csak nem tudom h válaszoltál-e már h vannak-e még ott Gádorosi vezetéknevű emberek? Mert én az országban egyenlőre 2-ről tudok abból mindenki rokon
Ejnye srácok elmentek kicsit döntögetni azt mindig lenulláztok egy-két motort!!!
Annyira azért nem kell hajtani mert ez lesz a vége könnyen. A videóra én is kíváncsi leszek!!!
RS-re szeretnék csak végdobot venni és foggalmam nincs milyet kéne meg hogy mennyibe kerül meg hol lehet ezt beszerezni ha tud valaki lécci segitsen... elöre is köcce APRILIA FOREVER
A poén az h pl 10 ből 10-en nem tudják hallás után leírni pontosan a vezetéknevem
Akkor egy kicsit messze vagy Budapest-től
2részes bőrruha 109900 helyett 69,900
Mitkérsz érte komolyan?
Mert az egyik haveromat érdekelné!
Ejnye srácok elmentek kicsit döntögetni azt mindig lenulláztok egy-két motort!!!
Annyira azért nem kell hajtani mert ez lesz a vége könnyen. A videóra én is kíváncsi leszek!!!