Sziasztok! Eldobtam a gépet a mátrában, de szerencsére sikerült megörökiteni kamerán, akkor tettük át elöttem lévőre a kamerát:-)))) Fenébe, jobban örülnék, ha nem lenne minek rajta lennie....
Nagy baj nem lett, bár már kezdem érezi, fájnak a kezeim, meg a hátam.... Motor meg...:-) Majd felrakom milyen videókat csináltunk....
jó én azért írtam amit írtam az R2-re mert nekem is volt szerencsém már pár olasz gépezetből kiszedni a dugót amiban R2 volt és hát nah... Amugy kiszámoltad már hogy az olaj pumpa mennyi olajat kever 1 liter benzinhez???
tudod nem1 motorban szedtem ki dugot amiben nem hiperszuper olaj volt....25eKm volt a legkevesebb..(gyári yamaha dugok-volt 1 125tdr 40eKm...)de ne vitázzunk,ha te ugy érzed használd azt+pancsoljál
semmit nem csinál vele(nekem még nem volt gondom)...(azzal ha te kevered 1/30 vagy akármennyire többet ártasz..)ez az én véleményem mindenki azt csinál amit akar...viták elkerülése miatt
Nagy baj nem lett, bár már kezdem érezi, fájnak a kezeim, meg a hátam.... Motor meg...:-) Majd felrakom milyen videókat csináltunk....