Lemértem a csapot
A szűrő átmérő 10mm
A szőrő magassága 30mm
A tankba felmenő cső 90mm-ig egyenes és oldalra 50mm-t áll ki
Felfogatás: Furatközép 34mm, fura 6,5mm
de ha megadod a motorod alvázszámát akkor keresek hozzá csapot
Igazad van de ha akkor megrendeled akkor megkaptad volna azon az áron. Eddíg még mindenkit sikerült kiszolgálni a megrendeléskor megrendelt áron, ezt is megkaptad volna.
Viszont máshol vetted meg ezen a 12.900.-Ft-os áron.
Az a helyzet, hogy a Webáruházunkban fennt van 8000db termék és ennek a 8000db terméknek a karbantartása egyenlőre nagyon nehezen megy, de már dolgozunk rajta, hogy ezt javítsuk.
Mit tehettem volna. Mondtad, hogy mennyiért vetted, ezért mikor felraktam a képet megnéztem a lista árát a terméknek és az 12900.-Ft. Sajnos ezért kellett módosítanom az árat.
Lehet neked irtam emailt...a tankcsap miatt...
Nekem van egy extremába való benzincsapom 5000FT ba...
vagy vidd el a komplett tankot 15000be azis jó nekem...
szerintem kérdezd meg a robogotuning.hu nevű forumozot vagy akár szerintem irhatsz és nekük emailt:D bár most néztem az oldalát tegnap még 9 körül volt a csap, ma már 12900 ért van fenn:D lehet az én hatásomra mert amit bemásoltam ott kb ilyen áron volt:D szerintem tud neked segiteni
Pláne, hogy még a hüvely sem acél, hanem öntöttvas:)
Nagyon régi motoroknál volt öntöttvas a dugó is.
Manapság iylesmit csak nagyon nagy, és lassú fordulatu stabil vagy hajó motoroknál követnek el,olyan 60 cm körüli dugattíúknál.
7900
Érd.:20/376-2293
A szűrő átmérő 10mm
A szőrő magassága 30mm
A tankba felmenő cső 90mm-ig egyenes és oldalra 50mm-t áll ki
Felfogatás: Furatközép 34mm, fura 6,5mm
de ha megadod a motorod alvázszámát akkor keresek hozzá csapot
mito: ment susmuss
vagy komplett tankom 15000ért
ha érdekel 06205140810
robogotuning: csak a csap méretei kellenek, tankom van:)
patvaros87@gmail.com
Üdv:Zoli
De csak holnap tudom megnézni.
Viszont máshol vetted meg ezen a 12.900.-Ft-os áron.
Az a helyzet, hogy a Webáruházunkban fennt van 8000db termék és ennek a 8000db terméknek a karbantartása egyenlőre nagyon nehezen megy, de már dolgozunk rajta, hogy ezt javítsuk.
Mit tehettem volna. Mondtad, hogy mennyiért vetted, ezért mikor felraktam a képet megnéztem a lista árát a terméknek és az 12900.-Ft. Sajnos ezért kellett módosítanom az árat.
Nekem van egy extremába való benzincsapom 5000FT ba...
vagy vidd el a komplett tankot 15000be azis jó nekem...
"Lehet nálunk láttad a csapot 8750.-Ft
RS125 1999-től"
most meg 12.900
karcmentes állapotban ár alatt.
ár=455eft
Nagyon régi motoroknál volt öntöttvas a dugó is.
Manapság iylesmit csak nagyon nagy, és lassú fordulatu stabil vagy hajó motoroknál követnek el,olyan 60 cm körüli dugattíúknál.