Lehet már tudni, hogy pontosan mi ment tönkre a motorban? Ahogy olvasom, sokminden....
Garanciaidőből kifutott már a motor? Elvileg a 3 éves garancia érvényes lehet egy 2007-es motorra. Sőt, kimondottan az ilyen esetekre van értelme a garanciának.
Sokaknak nem tetszik a gyári 75W-90 hajtóműolaj. Én most engedtem le a Motul Motylgear 75W-90-et. Castrol Racing 4T 10W-50 megy helyette. Estig kipróbálom.
Aprilia szervízben Agip Racing 4T 10W-60 motorolajat is töltenek bele garanciaidő alatt.
Egyébként úgy néz ki, hogy a többség az olajgyártók által 2T váltókhoz javasolt félszintetikus váltóolajat használ. Pl:
Motul Transoil Expert 10W-40
Igol Propulse BV2 10W-40
Jó reggelt mindenkinek!
Egy nagyon fontos kérdés! Milyen váltóolaj van előírva az RS-hez, vagy kinek mivel van jó tapasztalata?
Sürgős lenne.
Köszönöm előre is!
sziasztok, most beszéltem a szervízzel, most kezdték el szétszedni..azt mondták hogy a kiegyenlítő tengely kuka úgy ahogy van és valami szét van rajta olvadva. Valaki elmagyarázná hogy ez mit takar?
a váltóhoz még nem nyultak, de annak sem jósoltak túl sok jót.
Eladó a vas!160-as pollini,34-es delortókarbi,250-es 4ütemű dobbal!Mély hangja van,nagyon jól húz.Karban tartott ,Olajból a legjobbat kapta:Motul,Agip Speed stb,
Érdeklődni:06303915363 vagy www.bojtor.imre@freemail.hu
Épp kinn vagyok görögországban, süttetem a hasam, szeptember 2ig :)) Majd máskor..