Nem csodálom, hogy nem tudtad, egy elég ritka darab: Kawasaki zx 400, van belőle vagy 4-5 az országban (jól meg is járta vele tesóm, mert mindent minta alapján tud csak beszerezni hozzá, és leginkább japánból...)
Semi különös nem volt, elmentünk túrázni egyet, tesóm párja lakik Bodrogkeresztúrban, hozzájuk mentünk, meg akkor már átnéztünk Tokajba is :)
Nah beállítottam ma a láncfeszességet mert 25mm helyett 50-60-at lógott nah de most tuti lett, viszont a hátsó tengely anyája már teljesen szétvan kúrva alig lehet a kulcsal rárepülni. Szóval akinek van jó állapotú az dobja már fel a netre, meg a lengővilla ahol becsatlakozik a vázba onnan is hiányzik az anya.. oda is kéne vagy italmondo-ban lehet kapni nem tudjátok?
Köszi a válaszod! Igen volt már szét szedve, dugó csere meg stb ... de ebből hosszú távon lesz baja a mocinak? Vagy vigyem szerelhöz és megúszom annyival hogy normálisan bele rakja?
Semi különös nem volt, elmentünk túrázni egyet, tesóm párja lakik Bodrogkeresztúrban, hozzájuk mentünk, meg akkor már átnéztünk Tokajba is :)
Mi volt ott?
Nah beállítottam ma a láncfeszességet mert 25mm helyett 50-60-at lógott nah de most tuti lett, viszont a hátsó tengely anyája már teljesen szétvan kúrva alig lehet a kulcsal rárepülni. Szóval akinek van jó állapotú az dobja már fel a netre, meg a lengővilla ahol becsatlakozik a vázba onnan is hiányzik az anya.. oda is kéne vagy italmondo-ban lehet kapni nem tudjátok?
Ha volt mellette egy fekete ZX kawa, akkor biztosan én :)
Na de most mék aludni, mert 6-kor kelnem kell.
Hát nem leszek márkatárs, futóműben csak az eleje zavar kicsit... De azt hiszem egy ideig meg fogja tenni. :D
Azért majd kerülhetnénk párat. ;)
Talmácsi Gábornak csak a nevét hallottam haveromtól, de nem ismerősöm. Üdv