Sziasztok
Tudom nem ide tartozik, de egy kis segitséget kérnék!
Egyik motoros csaj benevezett szépségversenyre, éjfélkor zárják a szavazást, és kellene neki pár szavazat, hogy bekerüljön az elődöntöbe, légyszives a telefonszámok alatti ingyen szavazok linkre kattintva támogassátok!
Köszönöm előre is! Viki
Hogy van helyesen bekarburálva? Eddig Castrol Power1-et adtak neki, jó az is vagy térjek át majd?
A lánccal van valami gebasz. Egy pontos lazább, ha előrébb gurulok, ott viszont nagyon szoros. Majd bekopik, vagy csere?
Idomszettet hírdettek, gondolom ebben minden van, ami kellhet.
Nekem jobban tetszik az új, 40k-t megér nekem, hogy úgy nézzen ki a motorom, mint egy 1,3M-es.
Legyen rendesen bekarburálva a motorod , valamint az olajadagolás is ,és használj jó minőségű olajat ( Agip Speed 2T)
Ezekre oda kell figyelni meg az összes többi ami motornál :) Lánc , fékbetét, gumi , benzin
Az idom meg szerintem felesleges.Igaz hogy a váz elvileg ugyanaz de drága az új idom a motorod árához képest, és nem csak az idomot kell megvenni hanem a komplett felfogatást minden.....
Mennyibe kerül a 97-es RS 125-re a kilóméter óra spirál?
Nagyvason már néztem, de sajna nem találtam!
Lécci segítsetek!
Tudtok valami jó gumist?:)
2.Kaselák András
Erre gondoltál? Jó ár az 50k.
Szavaztam a csajra, nem semmi, és még motoros is!;)
Jah, egyébként van egy eladó 32-esem!
Erre figyelni kell!
Tudom nem ide tartozik, de egy kis segitséget kérnék!
Egyik motoros csaj benevezett szépségversenyre, éjfélkor zárják a szavazást, és kellene neki pár szavazat, hogy bekerüljön az elődöntöbe, légyszives a telefonszámok alatti ingyen szavazok linkre kattintva támogassátok!
Köszönöm előre is!
Viki
szinte minden van egy üzemképez motor lett bontásra szánva.
érd 705377495
A lánccal van valami gebasz. Egy pontos lazább, ha előrébb gurulok, ott viszont nagyon szoros. Majd bekopik, vagy csere?
Idomszettet hírdettek, gondolom ebben minden van, ami kellhet.
Nekem jobban tetszik az új, 40k-t megér nekem, hogy úgy nézzen ki a motorom, mint egy 1,3M-es.
Ezekre oda kell figyelni meg az összes többi ami motornál :) Lánc , fékbetét, gumi , benzin
Az idom meg szerintem felesleges.Igaz hogy a váz elvileg ugyanaz de drága az új idom a motorod árához képest, és nem csak az idomot kell megvenni hanem a komplett felfogatást minden.....