Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MSN-re felveszlek majd én, de majd csak holnap!
Élőben is nagyon szép a plexi! Ha nem lenne az, nem lenne a motoron :D
Ügyesen kell ráfújni, akkor nem lesz foltos. Átlátni meg nem nagyon lehet rajta, de minek kéne azon keresztül nézelődni? :)
És mennyire jó élőben? képen jól néz ki a plexid, élőben is? Le is lehet mosni róla? Köszi:) Msn-ed van esetleg?
Festékkel. Autósboltban lehet kapni búrasötétítő festéket, azzal fújtam meg egy kicsit. A fóliás azt mondta, hogy fóliát nem lehet rá rakni, mert megolvadna a műanyag.
Köszi:) Azt szeretném megkérdezni, hogy a plexidet mivel sötétítetted be? Fólia? Köszi!
Én is láttalak a Citadellán, meg már máskor is Fóton, Dunakeszin.
Figyelni fogok! Ezzel a kipufogóval úgyis könnyen felismerhető.
Oooo bakker:S
Pedig asszem a te mocidat láttam Citadellán... Kipufogoról beugrik .
Majd éber leszek
Hello!

Nagy szomorúságomat szeretném Veletek megosztani és a segitségeteket is kérni, egyben!

Ma reggelre (2009. május 1.,Péntek) virradóra ellopták piros-szürke-kék APRILIA RS 125 típusú ,
UIX-773 frsz-ú, 1997-es gyorsasági motoromat a Budapest, X.ker. Hatház u. 7. számú társasház elől! A motor éjjel 23 óra és reggel 11 óra között tűnt el!
A motor kormányzárral és lánccal volt biztosítva, így a tettesek feltételezhetően az éjszaka leple alatt teherautóra feltéve tulajdonították el! Legalább 3-4 ember szükséges a motor felemeléséhez!
Kérek mindenkit, hogy aki esetleg látta a történteket és információval tud szolgálni a lopás körülményeiről és elkövetőiről, vagy megvételre kínálták fel neki a motort vagy egyben , vagy alkatrészként, az értesítsen a lenti elérhetőségek valamelyikén! Minden apró, gyanús jel nagy segítség lehet!
A motort visszavásárolnám, vagy a nyomravezetőnek jutalmat ajánlok fel!
A képekhez képest annyi az eltérés, hogy az ülések nem vajszínűek, hanem feketék!
Különös ismertetőjel : golyószórót utánzó kipuff

Tel: 06-20-315-5070, email: csabi00@freemail.hu
Horváth Csaba

KÉRLEK, KÜLDJÉTEK TOVÁBB ISMERŐSÖKNEK IS!
Köszönöm mindenkinek a segitséget!
Hello 02blackdragon!
Engem érdekelne az első gumi, milyen állapotban vannak?
Előre köszi válaszodat!Képet rakhatsz fel róla!
Üdv.
hát szerintem mérd le, hogy elég-e neked, de amúgy van 60cm-es is. bár a vaterán találkoztam még olyannal is amit méretre lehet szabni.
Bence tönkre ment a telod?Vagy mivan?
Még mindig keresem az előzményre a választ köszi
hello, ez a két 30 cm-es tetszik nekem is, az elég lenne az rs-be? és itt közelbe ki tudná megcsinálni? :P
Szép! Gratula!
Első képek, mikor már az enyém imádom
ki tud levego szurot persze olcson a vasamhoz tlr1000 suzuki?
jaja devil eyes
olyan uj audis feeling:D
Ez akart lenni a második kép, csak elcsesztem
Szerintem ez sem gyenge Új projekt
na en lassan indulok madarasra...tegyétek ti is:D
Tomikám, a telefonszámot nekem megadnád? Én lehet csináltatok egyet az új gépsasra
Ma az ocsmányirodába egyedül voltam jogsit csináltatni és mégis több ideig tartott, mint amikor anno 7-en vártak előttem. De végre a kezemben van. :D Egész pofás az Ideiglenes jogsi is és olyan jó benne látni azt a plusz pár betűt. Ja meg negyed órát győzködtem a csávót, hogy nekem kell ideiglenes jogsi, mire végül odaadta a csekket. Mostmár csak egy RS hiányzik.
üvegszálból még otthon is megtudod csinálni szerintem, egyik ismerősöm is elkezdett egy ilyet az 50 es rs-érte [ bár ő komplett faridomot alakított át ] anyag kb 10-12 ezer ft, de szerintem pályaidom meg alapból olyan hogy nincs rajta űlés hanem egybe van még azis olcsóbban megvan
Sziasztok
2000-es Aprilia rs-125-höz kéne nekem komplett blokk... Van esetleg vkinek eladó?