szép amotorod pezzy :D tudnál képeket küldeni még mcbottys@citromail.hu :D .. azabaj h lehet csak jövő tavasz lessz a motorbol :( deazért lehet h érdekelne:D (remélem összejön) a papirok nemérintenek mert még 15vagyok :$
sziasztok bocs hogy hozzátok írok!én pegaso hoz keresek alkatrészeket hengert dugot győrőt tömiéseket!meg ieneket!ha valaki tud segiteni aszt meg köszönöm:D
Köszi Jamal akkor sajna szerelni kel ...van gépkönyvem szal már csak idő kérdése és remélem h igazad van :D
de ti nem hallatok kattanást indításkor ? azért gondoltam h relé... de lehet eddig is kattant csak mivel jó volt az önindító így ahogy rátekert nem hallottam ... ezer köszi mégegyszer
VALAKI SEGÍTSEN!
Ma be akartam indítani az RS-t, erre nyomom az öndindító gombot , csak egy kattanás hallatszik a reléből, de az önindító nem megy.... új aksival is próbáltam de ugyanez.... nemtom lehet a relém megadta magát ? vagy az öndindítóval lehet valami ? Ha valakinek volt már hasonló jellegű problémája az helpeljen légyszi
STRAPeti csinálta a képeket. Rólad nem tudom hogy van-e. Nekem sincs meg az összes.
MotoGp46 csinált fotókat. Neki tuti van rólad. Elvileg úgy volt h felrakja tnap este. De amint láttod még eddig semmi.....
itt a rotax 122-es blokk német/angol
nemtaláltam meg így feltöltöttem a data-ra
de ti nem hallatok kattanást indításkor ? azért gondoltam h relé... de lehet eddig is kattant csak mivel jó volt az önindító így ahogy rátekert nem hallottam ... ezer köszi mégegyszer
Nekem volt hasonló. Szénkefék szartak be.. Bő 100 FT-os tétel... szóval érdemes megnézni
Ma be akartam indítani az RS-t, erre nyomom az öndindító gombot , csak egy kattanás hallatszik a reléből, de az önindító nem megy.... új aksival is próbáltam de ugyanez.... nemtom lehet a relém megadta magát ? vagy az öndindítóval lehet valami ? Ha valakinek volt már hasonló jellegű problémája az helpeljen légyszi
És még jólis néz ki
MotoGp46 csinált fotókat. Neki tuti van rólad. Elvileg úgy volt h felrakja tnap este. De amint láttod még eddig semmi.....
Dna: hát most egy kis időre igen =( de ez hosszú