Sziasztok,
szeretnék vásárlási tanácsokat kérni tőlletek rs-hez.Mikre kell komolyan odafigyelni stb...?Valamint mennyire megbízhatóak ezek a motorok és milyen a szervíz ciklus?
Srácok, mi baja lehet attól a mocinak, hogy ha egyedi kipufogó dobot rakok rá?
Mert ma van egy kis szabad időm ,és gondoltam csinálok egy kipufogó dobot a mocira!
Sajnos még nincs Nyár!
De Árvíz szerintem itt is lesz, hogy rohadna meg!
Remélem a suliból lehet majd meni homokzsákokat pakolni!
Addig sem kell rohadni a padban!
Na volt egy kis időm és mutatóba felraktam a dobot :)
/motor tiszta retek de nem volt időm még letakarítani/
holnap felrakom a bilincset meg az összes kis szart aztán --- indítás
sziasztok
mentem ma egy karikát és az hogy lehet hogy a hőfokmérő 60 fölé sehogy se akar mozdulni ha leálitom és elforditom a kulcsot várok 1 percet megint elforditom és 78 fok utána elindulok és egyből esik vissza ez normális
jah és a motor olaj lámpája az a piros nagy fordulatnál elkezd bevilogni eddig nem csinálta megnéztem és van benne olaj
tanácsok?
üdv
jah hát igen :)
egyébként sztem azért csinálja mert nem tetszik neki ez a hideg. 20fok körülire van karburálva. levegőnek is más a térfogata aztán sztem csak azért csinálja ha nem megyek tempósan. power tiszta. szóval nem kokszos
szeretnék vásárlási tanácsokat kérni tőlletek rs-hez.Mikre kell komolyan odafigyelni stb...?Valamint mennyire megbízhatóak ezek a motorok és milyen a szervíz ciklus?
Mert ma van egy kis szabad időm ,és gondoltam csinálok egy kipufogó dobot a mocira!
De Árvíz szerintem itt is lesz, hogy rohadna meg!
Remélem a suliból lehet majd meni homokzsákokat pakolni!
Addig sem kell rohadni a padban!
Mennyi lenne az ideális vízhőfok nyáron?
Már mint a motorban, nem pedig a Balaton vízhőfokára gondoltam!
Remélem hétfőn kitudom próbálni vagy akár hamarabb
Am szép a motorod
vagy a mito topicba keresd misoc -ot
/motor tiszta retek de nem volt időm még letakarítani/
holnap felrakom a bilincset meg az összes kis szart aztán --- indítás
Tanács az hogy olvas töbet
AZ meg normális hogy ha leálitod felmegy a höfok mivel akor nincs hütés
mentem ma egy karikát és az hogy lehet hogy a hőfokmérő 60 fölé sehogy se akar mozdulni ha leálitom és elforditom a kulcsot várok 1 percet megint elforditom és 78 fok utána elindulok és egyből esik vissza ez normális
jah és a motor olaj lámpája az a piros nagy fordulatnál elkezd bevilogni eddig nem csinálta megnéztem és van benne olaj
tanácsok?
üdv
egyébként sztem azért csinálja mert nem tetszik neki ez a hideg. 20fok körülire van karburálva. levegőnek is más a térfogata aztán sztem csak azért csinálja ha nem megyek tempósan. power tiszta. szóval nem kokszos
amúgy nekem 45ös a gyári hátsó
szóval pont gyári az áttétel. de még várok vele a jó időkig. mekkora fúvókák vannak neked a 34esbe egyébként ?