Hát nem tom srácok!
Majd holnap megnézem akkor pontosabban, mert már kipróbáltam 6 db csavarhúzót, de akkor még kipróbálok vagy 20-at!
Köszi a segítséget!
Szeasztok!
Fiúk Rs125öshőz hol találok pálya idomot ?
Gondoltam megkérdezem a sok sületlenségetek mellett. Agy halál van ezen a fórumon. Ami a XXI. szd-ra jellemző - Orbán Ádám. Itt veszekedtek mikor rá jöhettetek volna hogy G.xxx = Cartmenxxx.
Az okés!
Arra rájöttem már!
Már nagyjából frankó a beállítás, csak az a baj, hogy be tudjam állítani, ahhoz mindíg le kell szednem a fejidomot, és ki kell tapasztalnom, hogy hogy a frankó!
De lassan rájövök már a legfrankóbb beállításra!
Hali!
Láttam már ezt a gépezetet a simson.hu-n is, lehet egy kérdésem?
A kuplungot, hogy fogod átalakítani hozzá mert gondolom nem elég erős hozzá a széria kuplung...
Köszi szépen!
Sikeresen megoldottam, összeraktam, csak a csavarok beállítását is leírhatnátok, mert az elég szar dolog, hogy minden 1-es állításnál le kell szedni a fejidomot, meg vissza!
Köszi a segítséget!
Szevasztok!
Neki álltam a lámpa szétszedésének, de valahogy nem tudom szét pattintani!
Elég jól körbe tudtam vágni!
Abban a 4 db fülben, pedig valami szilikonos anyag van!Esetleg már valaki hozzányúlhatott?
Írjátok már le részletesen, hogy hogyan kell szétszedni!
Segítségeteket előre is köszi!
Akik most a rotax hengert dobták rá a simsonra , megcsináltak egy polinihengeres simsont is Az 110 körül ment és elég szépen elérte , de ez most kemény lessz . Simsonálison ott lesznek
3 éves az alapképzés, én úgy mondanám, hogy x+3 évet töltök az alapképzésen, ahol x-3 :D (by Köhalmi Zoltán).
Egyébként most vagyok a 6. félévben, lesz 2 félév csúszásom a számvitel meg ezek miatt, +gyakornoki, és aztán talán meglesz a BSC :DD
Boldog idők várnak az RS-emre, még marad nálam. Ma lebeszéltem mindent Apuval, diploma után lesz nagyobb vas, ennek az árából, meg talán picit kipótolva. Szóval még több mint egy évik az RS125ösök széles táborát boldogítom :D
Majd holnap megnézem akkor pontosabban, mert már kipróbáltam 6 db csavarhúzót, de akkor még kipróbálok vagy 20-at!
Köszi a segítséget!
Szeasztok!